DIY: køkken kabinet design

October 4

Design dit eget køkken cabinets at spare penge og få den nøjagtige udseende, du ønsker. Du kan omlakering dine eksisterende kabinetter, bygge din egen, eller arbejde med en tømrer. Der er et kabinet design for hver udsmykning tema og stil. Design kabinetter omkring dit budget og stil.

Skab lakering

Lakering kabinetter er en nem og billig DIY-projekt, der gør en stor indvirkning. Male din frysere lyse blå for en uventet farve. Bore små huller i omridset af en fugl for en billig accent. Afslut kabinet med et håndtag, der ligner en kvist eller gren at fuldføre udseendet. Dekorative maleri med udsmykkede guld ruller tilføjer en fransk følelse til flad front frysere.

Kabinet accenter

Tilføje nye materialer til gamle frysere til et brugerdefineret udseende. Give glas front frysere nyt liv ved at placere indsamlede stof på bagsiden. Dette tilføjer en feminin eller land touch mens tilsløre elementer inde i din frysere. Hvis du har Plexiglas kabinetter, give dem en naturlig opdatering med prærien græs mellem døren og glas til en Zen føler. Opdatere køkkenskabe med en vævet look. Installere rustfrit stål stænger jævnt fordelt på døren front. Væve striber af træ finer gennem stænger; Fastgør med trælim. Forsegle fineren på forhånd, så det kan stå op i køkkenet. Skær et hul i eksisterende kabinetter og placere en glasmosaik indsætte bag. Prøv en ginkgo bladform for en naturlig følelse. Dette vil vise sig godt med kabinet belysning og minder om en kunsthåndværk køkken.

Møbler stil kabinet

Udviklingen i kabinet, der ligner møbler gør køkkenet føles mere som et levende område. Det giver en ny hjem antik stil mens lade køkkenet flow med en åben grundplan. Kabinet kan også skjule apparater for at gøre køkkenet føles mere som et levende område. Designe et køleskab til at ligne et par dobbelt døre. For en fransk eller elegante køkken bygge et skab, der ligner en garderobe. Stort klædeskab kan fungere som en Kina hutch eller et spisekammer. Male stykket en lysere farve end resten af skabene, så det bliver et samlingspunkt og ikke overmande køkkenet.

Designer kabinetter til at ligne en kommode. Brug en gammel kommode som en køkkenø. Dressers give usædvanlige stil til et køkken samtidig ekstra skuffe plads. Du kan endda placere en vifte oven på kommode stil kabinet. Du kan tilføje faktiske møbler til dit kabinet. Bygge i en lille antik bord til at pryde i slutningen af en ø. Tælleren kan dække begge stykker. Konsollen tabel tilføjer interesse med udskårne ben og en ekstra skuffe.

Omfatte praktiske elementer i dit køkken kabinet design. Bygge i en reol til at vise kogebøger og tilføje dekorative corbels at en gesims vifte hætte for ekstra stil.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com