DIY: Køkken kompost

February 13

DIY: Køkken kompost

Kompostering er i bund og grund et uløseligt DIY projekt. Og hvis du ikke gør det, karakter vil gøre det for dig. Men uanset hvor stor en del, du planlægger at spille i denne at-home projekt, for de fleste mennesker, kompost starter i køkkenet. Der er meget lidt tid, indsats eller udstyr til brug i processen. Mens kommercielle køkken kompost samling enheder er til rådighed, du er normalt bedre at gøre det selv, og det virker lige så godt.

Instruktioner

•Build dit eget køkken kompost samling enhed ved hjælp af en 3-lb. kaffe kan eller lignende størrelse nonporous container med snap-on låg.

•Puncture låg med huller fordelt ca 1/2 tommer fra hinanden med en icepick.

•Line køkken kompost samling enhed med en plastik købmand sæk eller lignende liner. Placer 2 inches af strimlet avis i bunden af liner til at fungere som strøelse til køkken scraps. Dette vil også hjælpe med at starte den komposteringsproces.

•Sæt et kvadrat af carbon filter pad, tilgængelig som "klippe til størrelse filter puder" på hjem forbedring butikker, over toppen af køkken kompost samling enhed således at det overlapper kanten af containeren lidt. Fastgør låget over toppen af beholderen, fældefangst filter puden over toppen af beholderen. Mens køkken kompost samling enhed ikke bør generere meget lugt, carbon filter pad vil fjerne enhver lugt og det er vaskbart og kan genbruges. Det bør også hjælpe kontrol bananfluer, som kan være en plage.

•Maximize plads i køkkenet kompost samling enhed samtidig fremskynde nedbrydningen af kompost ved at køre køkkenet scraps gennem blenderen eller hakke dem i små stykker på et skærebræt inden du lægger dem i kan. Placer køkken scraps, som grøntsager, frugt og skylles æggeskaller i kan. Også bruge kaffegrums, inklusive filter samt teposer. Brug ikke kød scraps eller hele mejeriprodukter som ost, mælk og is.

•Tag låget til kan og sted køkken scraps i kompost samling enhed. Sørg for filteret er i sted over toppen af beholderen og snap på låget. Når beholderen er fuld, skal du bruge en skovl til at lave et hul i den udvendige kompostbunke, tilføje køkken scraps, minus plasticpose, og dække det med de ældre kompost.

Tips & advarsler

  • Mindre beholderen anbringes under vasken eller ellers ud af syne og ude af vejen.
  • Tilføje små mængder af strimlet avis til kan lejlighedsvis.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com