DIY: Køkken Makeovers

March 19

Hvis dit køkken giver dig kryber, eller det sidst blev indrettet i 1980 ' erne, kan så det være tid til et par DIY køkken makeovers. Gør det dig selv betyder ikke, du skal lære den nyeste teknologi til køkkener, eller sønderflænge dit køkken, det betyder bare, du vil give dit køkken et kosmetisk eftersyn. Tag dig god tid træffe beslutning om den nye gjort-over ser du ønsker og planlægge, så du kan tage projektet fra start til slut uden forsinkelse i midten.

Maling

Et frisk lag maling kan gøre underværker for ethvert rum, især i køkkenet, hvor du tilbringer tid forbereder måltider og nogle gange spiser dem. En ny farve kan inspirere dig og bringe ud af en helt anden mening i rummet. Brug gule og blues for en frisk look i køkkenet, eller bringe ud et roligt, romantisk følelse med salvie grønne eller pulverformige lavenders. Mens sprød hvid kan give udseendet af rene linjer, kan du peppe køkkenet med stencils enten langs toppen af væggene eller rundt i lokalet som en stol jernbane.

Kabinetter og bordplader

Stencils kan også bruges langs din skabslåger. Repaint kabinetter for at have en anden baggrundsfarve, eller bruge dem som de er og lakere dem stenciled designs. Ofte symmetrisk rulning mønstre ser rart, eller bruge aspekter af vinstokke, blomster eller husdyr med skakternet stenciling under dem.

Hvis du ikke ønsker at stencilen din kabinetter for at opnå et nyt udseende, kan du undersøge skiftende dørene alle sammen. Genfremstille dem, skifte til en matteret glas dør look, eller tage døre ud helt til et åbent køkken look--bare sørg for at rydde op i dine hylder, så præsentationen er rart.

Uden at bruge penge til at erstatte din køkkenbordet, kan du kigge ind i et par forskellige faux finish teknikker. Med en faux finish, kan dine tællere synes at være marmor, granit eller en dækkende farve. Bare sørg for at gøre din forskning, før du male på din counter, så du ved, hvad giftfri maling vil ikke vaskes væk når du rydde op.

Gulvbelægning

Måske er det din cut-up eller nusset gulv, der er problemet. Ofte overkommelige, selvklæbende gulvfliser kan nemt, med lidt at ingen opsætningsopgaver, der anvendes direkte på dit eksisterende gulv. Hvis du ønsker at rive ud på gulvet og starte fra bunden, kan du konsultere en professionel tips og vejledning, før du begynder.

Tekstiler

Med alle de hårde overflader i dit køkken er tekstiler, hvad gør den blød og indbydende. Skabe et land look ved at tilføje gardiner med kyllinger og æg på dem, eller bruge stof mønstrede med urter til at lysne stemningen. Du kan købe et simpelt sæt af hånd håndklæder og karklude til at matche gardinerne du vælger. Vælge noget med samme print, eller Vælg en farve du gerne curtain mønster for dine håndklæder og klude.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com