DIY køkken Planner

February 26

Remodeling dit køkken er en fantastisk måde at puste nyt liv i dit køkken. Du kan vælge at gøre arbejdet selv, i stedet for at ansætte en professionel til at spare penge. At tage sig tid til at planlægge, før du begynder en DIY Køkken remodeling projekt vil spare dig penge og hovedpine senere, uanset om du er sprucing en eksisterende køkken eller kast med en gut ombygning.

At gøre status

Tænk på hvordan du bruger dit køkken. Mens dette kan synes indlysende, køkkener er personlige rum og hver husstand har forskellige behov. Er du en gourmet-kok, der kan lide at underholde, eller har du tendens til at varme op frosne fødevarer i mikrobølgeovnen? Har du små børn? Hvilke andre aktiviteter finder sted i dit køkken? Bruger du pladsen for regningen betaler, mail sortering eller lektier? Hvis du er remodeling en eksisterende køkken, Tænk på hvad der virker og hvad der ikke virker. At identificere dine behov vil hjælpe med at forme din plan.

Organisering

Angive et generelt budget og udkast til en foreløbig liste over forbedringer og køb du gerne vil gøre. Begynde at forske priser, leverandører og billeder af køkken designs du indkvartering. At holde denne information arrangeret er afgørende. En måde at gøre dette er ved hjælp af et regnearksprogram til at holde en prioriteret "at gøre" og "købe" liste med prisoverslag. Hvis du ikke har Excel eller andre regneark software, tilbyder Google Docs gratis online regneark software. Holde styr på din web forskning med nogen af de gratis online eller browser-baserede bookmarking programmer.

Besparelse

En af de enkleste måde at spare penge på et køkken remodeling projekt er at repaint eller reface køkkenskabe i stedet for at installere nye kabinet. Selv erstatte knopper med ny hardware kan Opdater træt udseende skabe og skuffer. Nye lysarmaturer--under kabinet eller loftslamper--kan også tilføje gnist til en plads til en rimelig pris. Hvis du er bekymret for din hjemmets gensalgsværdi, er det bedst at gå med et klassisk look i stedet for de nyeste design trends. Denne måde, du ikke vil ende med et køkken design, der ser dateret i fem år. Begrænse trendy detaljer til elementer, der kan let ændres som vægfarve, hardware og Dekorativt tilbehør.

Planlægning

Når du har sorteret ud af, hvad du ønsker at gøre, er det på tide at konkretisere en visuel plan. IKEA giver en gratis online køkken designværktøj, som du kan bruge, selv om du ikke er en kunde hos Ikea. Derudover National køkken og Bad Association tilbyder gratis køkken planlægning retningslinjer, med detaljerede specifikationer for alt fra trafik flow og arbejde overflader, til ventilation og trash bortskaffelse.

Overvejelser

Før du begynder at arbejde på ethvert DIY Køkken remodeling projekt, Husk at kontakte din lokale bygning afdeling eller kode håndhævelse afdeling for at finde ud hvad tillader du får brug for.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com