DIY Køkken Remodeling

August 17

DIY Køkken Remodeling

Remodeling køkken kan koste tusindvis af dollars. Lære at gøre meget af det remodeling selv vil tillade dig at genbruge nogle af de ekstra penge du vil bruge på entreprenører for ting, du virkelig ønsker. Handy boligejere kan DIY mest, hvis ikke alle, af projekter i et køkken remodel.

Instruktioner

•Udskift gulvbelægning. Medmindre du allerede har gode gulve i dit køkken, vil du erstatte din slidte og dateret gulvbelægning med keramiske fliser eller træ. Både keramiske fliser og prefinished træ gulve kan installeres i et par dage af boligejere. Måle værelse for at bestemme de firkantede optagelser af gulvbelægning du vil har brug for og tilføje 10 procent. Følg producentens anvisninger for typen af gulv du installerer.

•Udskift eller renovere dit kabinet. Gøre en grundig kontrol af dine køkkenskabe. Hvis du kan redde dit eksisterende kabinet vil det spare dig for en masse tid og penge. Tilføje finer, restaining eller male dit eksisterende kabinet er en fantastisk måde at genopfriske din frysere. En anden god måde at opdatere gamle frysere er med ny hardware. Hvis dit budget tillader nye kabinet, tjekke med din lokale hjem forbedring center. Du kan ofte få en gratis køkken design på steder som Lowes eller Home Depot. Disse gratis konsultationer kan give dig udseendet af custom cabinetry uden faktisk betaler for custom cabinetry. Når det nye kabinet kommer, fjerne de gamle frysere ved at skrue dem fra væggen. Installer de nye kabinetter ved første måling og markere væggen, hvor de vil blive placeret. Ansætte en ven til at hjælpe dig holde skabene på plads, mens du skrue dem til studs i væggen.

•Paint dine vægge. Maling er billig og let at anvende, men det vil gøre en stor forskel i udseendet af dit køkken, når du er færdig. Påfør en til to lag af køkken og bad latex maling, og lad det tørre, før varerne på væggen.

•Ændr belysning. Opdatere belysning i dit køkken er en billig og nem fix. Altid slukke for strømmen på boksen breaker før begyndelsen. Matche op ledningerne ifølge producentens anvisninger og skrue lys på plads.

•Purchase nye apparater. Nye rustfrit stål apparater kan være dyrt, men de vil bringe dit hjem i den nuværende æra. Hvis du bor i et ældre hus, skal du muligvis opdatere stikkontakterne i dit køkken for at tage højde for nye apparater strømforbrug.

Tips & advarsler

  • Arbejde med de elektriske systemer i dit hjem kan kræve en elektriker. Mens mange boligejere kan ændre en lys stativ, kan ikke de fleste give et ældre køkken stikkontakter op til dato. Hvis du er pågældende, kalde en professionel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com