DIY køkken taburetter

September 10

DIY køkken taburetter

Gør det selv køkken taburetter er let at lave og at tilpasse enhver stil af køkken indretning. En robust køkken afføring kan være lavet af forskellige træsorter som ahorn, eg eller kirsebær og typisk vil have en afrundet sæde med fire ben. Med et par praktiske værktøjer, kan dette projekt være afsluttet i en eftermiddag. Bygge flere stole eller taburetter med indviklede designdetaljer kan tage længere tid.

Instruktioner

•Measure højde af køkken bar, island eller tabel. Trække fra 9 til 13 inches for at få den korrekte højde af afføringen. En fod mellem højden af afføringen og højden på skranken anbefales. Hvis en pude sæde vil blive brugt, trække sin højde samt for at få den optimale højde af afføringen.

•Brug sikkerhedsbriller. Opbygge benene først: måle højden af afføring ben, dobbelt tjekke måling og skåret fire ben af træ bord. Sand benene, når de er skåret. Derefter skæres taburet top. Selvom du kan vælge enhver størrelse, er de fleste toppe en tomme tyk og 13 inches i diameter. Slibe det så godt. Sørg for at skære benene præcis samme længde.

•Fra samme træ du har brugt til benene, skåret to strimler af træ til at fastgøre mellem to ben i bunden af taburet sæde. Måle længden for disse træ strimler ved at dreje sæde hovedet og placere benene på den placering, hvor de vil knytte til sædet. Måle afstanden mellem benene, så skåret strimler af træ til denne størrelse.

•Glue og klemme benene til bunden af den taburet sæde. Lad limen tør. Når tør, rense det med sandpapir.

•Glue de to træ strips til bunden af sædet, når benene er tørre. Strimler bør køre parallelt på bunden af sædet og bør passe stramt mellem de to ben. Dette tilføjer mere støtte til afføringen. Når tør, rydde op med sandpapir, hvis nødvendigt.

•Tilføj yderligere to støtte strimler af træ omkring 12 inches fra bunden af benene. Disse giver Afføringens bunden mere støtte og give en fodskammel. Bestem længden af støtte strimler, måle ene fod fra bunden af benene og derefter måle overfor det ene ben til næste. Måle begge sider, hvis benene ikke er en lige stor afstand fra hinanden. Skær to flere strimler af træ længden af dine målinger fra det ene ben til næste. Lim og klemme stripsene til benene, parallelt med hinanden på modsatte sider af afføring, en fod fra bunden af afføringen.

•Stain træ afføring eller anvende en klar finish. Lad den første frakke tørre, derefter tilføje en anden. En pude kan også placeres ovenpå en gang pletten eller klare finish frakker har tørret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com