DIY køkkenmøbler

November 20

A hængende køkkenredskaber rack er ikke kun visuelt tiltalende, det frigør skabsplads og holder nødvendige værktøjer ved hånden. Hængende en gardinstang med dekorative korsblomster, over vasken kan du gemme nyvasket redskaber, hvor de kan sikkert dryppe tør.

Instruktioner

Hvordan man laver en køkkenredskaber Rack

•Measure længden af den plads, hvor du ønsker dit rack til at hænge. Bruge stud locator til at sikre, at du måler over et loft stråle. Markere et sted omkring seks inches i fra hver ende af længden din stang vil være.

•Measure og skæres med en nedstryger, gardinstang til længden af påtænkte plads minus længden af korsblomster. Wrap blikkenslagere bånd rundt om enderne af stangen og skub korsblomster på plads. Bruge lim til at vedhæfte finial på den afskårne ende af stangen, hvis nødvendigt.

•Drill lille forret huller på de to mærker i loftet stråle, og skrue øje krog i hver.

Hæng stangen ved at knytte to S-kroge. Skub anden enden af hver S-krog i et øje-krog. Brug tænger til at lukke begge ender af S-krog.

•Drill et lille hul ind i hvert redskab, hvis det ikke allerede har en. Skub de resterende S-kroge over gardinstang og lukke den øverste ende med tang. Tilslutte den nederste ende af hver S-krog gennem et hul i et redskab til at hænge.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com