DIY: Køling Tower

March 20

DIY: Køling Tower

Mange dele af verden tage deres varm vejret problemer ved at drage fordel af fordampningsemissioner køling løsninger. Køletårne er et godt eksempel på hvordan fordampningsafkøling kan give lindring til dem, der lider under byrden af varme.

Da den varme luft passerer over de køling spoler, køler luft mens varmen overføres til vand. Når vandet fordamper i tårnet, efterlader fjernelse af energi fra vandet det et koldere temperatur. Vandet vender tilbage tilbage til toppen af tårnet til at gentage cyklussen, og den kolde luft bevæger sig nedad i tårnet at skabe et flow af kold luft til det område, der kræver køling. En blæser så styrer luftstrømmen gennem bredbånd med koldt vand og resulterer i en cool breeze. Denne struktur giver lindring fra det varme vejr og kan placeres overalt, hvor du ønsker.

Instruktioner

•Klippe og bøje vand lavpunktet ind i en 6-fods-x-6-fods kvadrat. Dette vil tjene som vand indsamling og levering reservoir. Helt forsegle alle leddene i truget, så det er vandet stramme.

•Sæt 12-volt vandpumpen i bunden af trug og fyld op med vand til at dække pumpen.

•Build en 6-fods støttestruktur ovenfor lavpunktet ud af stålrør. Denne struktur vil holde op og støtte de vand-laden afkøling puder.

•Sæt slangen fra outputtet af pumpen til midten af hver af de fire sider af støttestruktur. Pumpen genererer en strøm af vand over overfladen af de afkøling puder.

•Suspend en 6-fods-x-4-fods afkøling pad fra hver side af støttestruktur. Direkte vandforsyning linje output på den øverste kant af de afkøling puder midt på siderne. Tilslutte pumpen til 12-volt batteri. Når pumpen starter, vil vandet flyde på tværs af puden og begynder at køle luften passerer gennem puder.

•Tilføj vand til lavpunktet som pumpen leverer vand til puder, indtil de er mættet. Fortsætte med at tilføje vand indtil vandstanden i truget stabiliserer. Når puder mætte med vand og dryp fra den nederste kant tilbage til truget, du bør føle en strøm af kølig luft flygter under bunden af puder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com