DIY kommode ø

December 24

Dressers er let tilgængelige billigt fra værftet salg og sparsommelighed butikker, eller du kan have en oplagrede du ikke bruger. Gøre stykke af møbler til en brugerdefineret køkkenø. Tilsætning af låsning hjul hjul forvandler din ø til en bevægelig stykke af møbler du kan placere hvor du har brug for det mest.

Instruktioner

•Tag skuffer fra kommoden. Fjerne hardware fra skufferne. Sand kommode med 200 sandkorn sandpapir, og derefter 100 sandkorn sandpapir ved hjælp af en palme sander. Fjerne alle støvet fra møbler med en blød klud.

•Applicer et tyndt lag af bejdse eller male kommoden og dets skuffer. Lad tørre og derefter anvende en anden frakke. Toppen af dresser behøver ikke at være færdig. En idé er at male en side eller bagsiden af dresser med tavle maling. Dette giver et sted for dine børn at tegne mens du tilbereder, et område for at holde en indkøbsliste eller at lade din familie, hvad der er til middag.

•Measure 8 inches fra toppen af dresser ned den ene side. Brug et lille søm og en hammer til at gøre en række af pilot huller 3 inches fra hinanden på dette niveau. Skrue cup kroge pilot huller skal bruges til at hænge redskaber eller små gryder og pander. Skrue en Køkkenrulleholder 4 inches over rækken af cup kroge, ved hjælp af en boremaskine og træskruer.

•Drej kommoden hovedet. Vedhæfte en låsning hjul hjul til hvert ben af kommoden ved hjælp af en boremaskine og 1 tommer træ skruer igennem de fire skruehuller i hvert hjul. Låse hjul og drej kommode højre side.

•Applicer liquid negle til toppen af kommode og lå en slagter blok skåret til samme størrelse som kommoden på limen. Lad det tørre helt inden brug. Erstatte skufferne og hardware. Spørg de tømmer værftet at skære slagter blok, eller brug et puslespil til at skære det selv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com