DIY konkrete afretningslag

March 10

Når du arbejder med beton, er mange værktøjer nødvendige for at sikre en jævn, plan overflade. Disse værktøjer kan være ganske dyrt, og en smule upraktisk for en gør det selv-boligejer, der må aldrig bruge dem igen, når dette projekt er afsluttet. I stedet for at købe særlige værktøjer, der kan ende med at samle støv i din garage, gør hvad du kan ud af billige materialer så at de kan blive kastet når du er færdig med dem. En afretningslag er et sådant værktøj, der serverer meget specifikke formål nivellering frisk hældes beton og kan erstattes med en nemme-hen til-opbygge erstatning.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at måle bredden af ramme hvor vil du hælde beton. Måle fra den indvendige ansigt af en lodret tekstrude bord til andre lodret tekstrude bestyrelsen indvendige overflade. Måle ud denne samme afstand på et stykke af 1 x 4 tømmer, markere det med en blyant, så brug en bordrundsav skære bord til den korrekte længde.

•Measure pour rammen igen, denne gang fra den udvendige kant af en lodret tekstrude bord til den udvendige kant af den modsatte lodret tekstrude bord. Skåret en strimmel af skrot træ er der ca 1 tomme bred og ½ tomme tyk til denne længde med tabel saw. Teste de to stykker træ, som du har skåret til at sikre, at først passer bare inde i rammen på langs mens det andet er lige over toppen af rammen af hviler på kanten af lodret tekstrude bestyrelser.

•Lay 1 af 4 kortere stykke tømmer på langs på en flad overflade. Placer den længere bord på langs på toppen af det og centrere det i begge retninger. Klemme stykker træ sammen med træbearbejdning skruetvinger og bruge målebåndet til at sikre, at den øverste bord er placeret korrekt.

•Hammer 1 til 2 afsluttende negle gennem det øverste bord i bunden bord i hver ende. Frigive klemmerne. Hæld din beton som ønsket og bruge den hjemmelavede afretningslag til plan overflade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com