DIY konkrete kantning

November 25

Konkrete kantning giver visuelle linjer til en gårdhave eller haven gangbro. Det er også nyttigt i afbøjningsområde vragrester kastet af en Möwe, r herunder græs og klipper. Det er derfor de kaldes ofte "klippe strips". Dette nyttigt supplement til din udendørs landskabspleje er også et DIY projekt. Der er flere måder at gøre konkrete kantning, afhængigt af hvordan du ønsker det endelige resultat til at se.

Design af Edgers

Først designe din edgers. En konkret edger er en simpel blok af beton normalt omkring tre inches bred og fra den ene fod til to fod lange. Det er klogt at gøre din edgers mindre, så du ikke vil nødt til at skære dem til at passe ind i din installation. Hvis du vil installere edgers på en lang, lige vej, giver længere edgers mere mening, fordi det vil tage mindre arbejde at installere dem. For svungne kurver er edgers, der er seks inches til en fod i længde passende.

En edger har normalt en buet top, men det kan også være flad. Alle edgers har en flad bund at gøre dem til stabile. Buet top edgers tilføje stil og detaljer til fortove og terrasser, mens simple flade toppet edgers er mere funktionelt og praktisk. Du vil være i stand til at gøre enhver form du har lyst, så vælg en egnet til dit projekt.

Casting Edgers

Noget kan afgives fra beton fordi som gips, det hældes i en mold og derefter hærder til formen af mold. For at opbygge en edger, alt du skal gøre er at skabe formen korrekt. Der findes flere typer af skimmelsvampe bruges med beton. Én fælles mold er den sand støber. Denne type skimmelsvamp bruger ægte, våde sand, som hældes i en lukket trækasse og bankes med en flad skovl klinge.

Boksen er lavet af krydsfiner bestyrelser eller 2 af 4s og forseglet omkring sømme med silikone. Edger er formet så er udhugget i relief af det våde sand ved hjælp af en murske eller skovl. Efter formen er dannet, beton blandet og hældes i formen og satte sig for at tørre i 24 timer. Når hærdet, fjernes edger i hånden.

Krydsfiner forme

En anden mulighed er at bruge en enkel krydsfiner skimmel. Opbygge en rektangulær kasse, der har en indre åbning er den samme størrelse og form som de edgers, du vil oprette. Brug strimler af 1/2-tommer krydsfiner, rippet på en bordrundsav og træskruer at sikre hvert stykke sammen langs kanten. Seal indvendigt sømme med silikone caulking. Det er vigtigt at gøre formen nøjagtig samme størrelse som de endelige edgers, fordi der er ingen sand føjet til denne mug form. Betonen hældes lige ind i boksen og derefter satte sig for at tørre i 24 timer.

Med denne metode vil du være i stand til at oprette flere edgers på én gang ved at oprette en boks, der er bredden af flere edgers. For eksempel hvis du ønsker at gøre seks, fem en halv tomme edgers, gøre en boks, der er tre fod lang, tilføje 1/2-tommer krydsfiner dividers hver fem og en halv inches. Derefter hælde beton og lad tørre. Du vil have seks edgers.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com