DIY konkrete pletten produkter

January 17

DIY konkrete pletten produkter

Konkrete pletter kan bidrage til at bringe liv og farve til din kedelig indkørsel, garage gulv og andre konkrete produkter, såsom asfaltudlæggere og aske blokke. Ægte konkrete pletter er langvarig, fordi de farve beton under overfladen, meget gerne farvning træ. Nogle produkter, der sælges som "pletter" er virkelig en maling, der danner en kort-varigt film ovenpå betonen, så sørg for at købe en gennemtrængende pletten. Farvning beton kræver et minimum af udstyr, såsom en kost og lange-håndteres paint roller. Dog overveje at øve på en diskret område for at finde din korrekt teknik og det korrekte antal frakker.

Instruktioner

•Acid-dye pletten producerer en rig farve, der er normalt tekstureret, ser svarende til læder korn. Disse pletter er den dyreste løsning, og de kræver du at bære sikkerhedsudstyr som en respirator, støvler og handsker for at sikre ingen syre rører din hud eller inhaleres. Syre-baserede pletter kræver en perfekt ren overflade at arbejde ordentligt, så vær parat til at skrubbe beton med sæbe og vand, så pres vask.

•For en enklere løsning, overveje opløsningsmiddel-baserede pletter. De ligner de velkendte træ pletter og bruge en kulbrinte opløsningsmidler plet under overfladen af betonen. Være opmærksom på, at solvent pletter kan falme eller ændrer farve baseret på Sol eksponering og vejr betingelser, så du måske nødt til at plette igen efter et par år.

•Ny til gør det selv-markedet er vandbaseret og akryl pletter. De er nemme at arbejde med og mere miljøvenlig end andre valg, men de kan være svære at finde. De kan nemt oprette jordfarver, der er populære for indendørs opholdsrum samt udendørs ones. Men, nogle mennesker finder disse produkter ligner mere maling i stedet for dyb-gennemtrængende pletter.

Tips & advarsler

  • Farvningen din beton skaber en permanent farveændring. Kontroller, at du tester de farver og produkter, før du anvender til din indkørsel eller andre konkrete område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com