DIY konkrete skur Foundation

June 16

Mange måder at bygge et skur og mange muligheder for stald fundamenter er tilgængelige, men de sturdiest, mest holdbare fundament vil være konkrete. En betonplade foundation eliminerer behovet for en særskilt etage, giver en solid og nem at rengøre overfladen og kan bygges tættere på jorden for lettere adgang uden en separat rampe.

Instruktioner

•Vælg en glat, temmelig niveau websted til skuret, der har ingen problemer med dræning, store trærødder, sten eller andre hindringer. Prøve hen til lokalisere instituttets skur hvor jorden vil skråner væk lidt på alle sider. Undgå nogen steder, der har stillestående eller strømmende vand efter regnskyl eller jord, der altid virker fugtig. Holde sig væk fra store træer hvis rødder kan vokse ud under skur slab.

•Mark webstedet skur med træ stakes og Selvbygger sejlgarn, sæt 4 inches uden for de faktiske dimensioner af skuret på alle sider. Firkantet denne disposition ved at måle hjørne til hjørne med et målebånd; Når begge diagonaler er den samme afstand, vil webstedet skur være firkantet.

•Excavate websted mindst 8 inches dyb med en skovl, rive snavs glat og kompakt det med en hånd sikret mod manipulation. Sørg for at jorden er fast og tørt.

•Dæk område med landskab stof eller polyethylen folie. Satte 4 inches af medium grus, omkring 1/2 tommer i diameter. Rake det niveau og komprimere det med en hånd sikret mod manipulation.

•Build former for 2 x 4 tommer indramning tømmer til den faktiske dimension af skur foundation/gulv. Teste formen for vinkelrethed og check for niveau ved at placere en 2 x 4 på tværs af formen med en 4-fods niveau på toppen. Derefter søm 2 af 4s sammen i hjørnerne.

Uddelingen formularer med stakes drevet i jorden med en hammer om hver 2 fod. Vær sikker på at sætte begge sider af hjørnerne. Tilføje diagonal "kicker" stakes naglet til den opretstående stakes og drevet i jorden for at holde dem mere fast mod vægten af beton.

•Pour beton i formen og glat det med en 2 x 4 trukket på tværs af det; bump det lidt som du går til at komprimere beton fast i formen. Ansætte en konkret leverandør eller leje en mixer, så du kan hælde slab i én kontinuerlig drift; pause for at blande beton i hånden vil påvirke integriteten af en stor plade.

• Lad betonen indstillet indtil vand former på toppen, så glatte det med en mason murske. Arbejde fra den ene ende til den anden, knælende på et bord mens du planteskovl overfladen. Flytte brættet ned slab, indtil du når anden enden.

•Dæk plade med en presenning eller plastic og lad det sæt natten over. Fjern dækslet og dæmpe beton lidt med en haveslange spray til at holde den i at tørre for hurtigt.

Tips & advarsler

  • Beton ikke nå fuld styrke i omkring fire uger, så lad det hærde i flere dage før bygning på det.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com