DIY: Læder Top skrivebord

April 16

DIY: Læder Top skrivebord

Læder top skrivebord ikke kun har en elegant visuelle appel, men er blødere og mere indbydende end de fleste andre desktop materialer. Ægte eller imiteret læder både arbejde godt til brug på et skrivebord, selv om en træ desktop er den bedste substrat for anvendelsen af læder. Du kan tilføje en læder top til de fleste træ-højest skriveborde, eller bygge skrivebordet dig selv til at omfatte en læder top.

Instruktioner

Gør rammen skrivebord forklæde

•Lay to planker af 30-tommer, 2-i-2 tømmer fladt på dit arbejdsbord, parallelt med 16 inches mellem dem.

•Evenly plads fire planker af 16-tommer, 2-i-2 tømmer mellem de to parallelle 30 tommers planker, med enderne af 16 tommers planker abutting indvendigt kanter af de to 30 tommers planker. De to ydre 16 tommers planker bør flugter med enderne af 30 tommers planker, oprettelse af et rektangel.

Uddelingen 16-tommer planker på plads med to 2-3/4-tommer træ skruer drevet gennem siderne af 30 tommers planker i hver ende af alle fire 16 tommers planker. Dette er rammen forklæde af skrivebordet. Benene vil blive vedlagt i hvert hjørne af rammen forklæde, og rammen knyttet til undersiden af skrivebordet.

Fastgørelse af ben og bårer

•Sæt en 28-tommer, 4 x 4 tømmer planke i hvert hjørne af skrivebordet forklæde ramme. Disse er ben til skrivebordet.

Uddelingen skrivebord til forklæde ramme med fire 3-tommer træ skruer drevet gennem hvert hjørne af rammen forklæde i benene; to skruer i hver side af hjørnet, hvilket gør fire skruer pr. ben.

•Sæt en 16-tommer planke af 1 x 4 tømmer mellem et par eller ben, 10 inches ned fra slutningen af ben og parallelt med 16-tommer planker af rammen forklæde. Disse er bårer til skrivebord benene.

Uddelingen bårer på plads med to 2-3/4-inch skruer gennem båre ender i hvert ben.

Gør skrivebordet

•Applicer trælim til 1-tommer kanten af ene langside af en planke af 36-tommer, 1 af 12 tømmer. Læg den fladt på arbejdsfladen. Abut et andet programpunkt 36-tommer, 1 af 12 tømmer sammen med den limede kant og tryk de to brædder sammen. Dette vil danne en enkelt planke, 24 af 36 inches, der er på skrivebordet.

•Clamp desktop plankerne sammen med en F-clamp og lad limen tørrer.

•Applicer læder lim på bagsiden af et stykke af 23 x 35 tommer læder ved hjælp af en blæk rulle, derefter centrere læder lim-side ned på skrivebordet. Der bør være 1/2-inch hul hele vejen rundt mellem kanten af skrivebordet og kanten af læder.

•Tryk på læderet fast på skrivebordet, ved hjælp af klude til at undgå ridser læderet. Forlade gang anbefalede af læder lim producent for læder til fast obligation til skrivebordet.

Vedlægge skrivebordet til rammen forklæde

•Lay ned beskyttende klude på dit arbejdsbord og sted den desktop læder-side-down på toppen.

•Center forklæde rammen over undersiden af skrivebordet. Benene skal være op i luften på dette tidspunkt.

Uddelingen forklæde rammen på undersiden af skrivebordet med fire jævnt fordelt 2-3/4-inch skruer gennem 16 tommers planker af forklæde rammen til undersiden af skrivebordet, og seks jævnt fordelt 2-3/4-tommer træ skruer gennem 30 tommers planker af forklæde rammen til undersiden af skrivebordet.

•Drej skrivebordet over, så at det står på benene.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com