DIY læderbetrukne skrivebord

October 13

Læderbetrukne skriveborde har en blid og glat finish, der kan føles blødere og mere indbydende end en skarp hårdttræ skrivebord. Men de kan være dyre. Dog kan du erstatte læder på en gammel skrivebord eller sætte læder på enhver bordplade til at foretage en læderbetrukne skrivebord selv. Køb heavy-grade læder beregnet til brug på bordplader at komme i gang.

Instruktioner

•Tag læder fra toppen af den gamle skrivebord ved at skrabe det ud med en maling skraber. Start fra hjørnet af læder og trække læder top off. Hvis læderet er meget gamle, vil det sandsynligvis bryde ud i bidder. Skrabe indtil alle lag af læder er væk. Børste vand direkte på læder med en pensel, hvis læderet ikke kommer nemt. Dette vil blødgøre det nok, at du kan skrabe det helt fra bordet. Spring dette trin, hvis du installerer læder på en nøgne tabel.

•Scrape hele skrivebord overfladen med et skarpt barberblad fjerne læder limen. Fortsætte indtil du når det nøgne træ. Spring dette trin, hvis du installerer læder på en nøgne tabel.

•Fyld eventuelle huller eller ridser på bordet med træ fyldstof og skrabe toppen med en maling skraber til niveau tabellen. Lad træ fyldstof tørre fuldstændigt. Spring dette trin, hvis du bruger en ny tabel.

•Sand hele overfladen af bordplade med fine sandkorn sandpapir til at udjævne den træ fyldstof samt enhver lys ridser på skrivebordet. Fortsæt, indtil skrivebordet føles glat. Aftørre overskydende savsmuld med en fugtig klud. Lad det tørre helt.

•Lay udskiftning læder over bordpladen med en plan for at sikre at læderet placeres jævnt på bordpladen og kvadreret væk med kanterne. Lægge en lige kant over læderet og klippe det størrelse ved at trække et barberblad over det. Vælg den rigtige størrelse afhængigt af dine behov og præferencer. Skære læderet, så der er en ½-tommer kant af træ rundt i kanten af bordet hjælper med at forhindre læder fra iført tidligt langs bordets kant. Kontroller ofte, mens du skærer for at sikre, at Læderet er lige og niveau med kanterne af tabellen.

•Paint læder limen på bordplade over det område, der dækkes med læder. Anvende en tyk men selv lag lim.

•Sæt læder over limen og forsigtigt skubbe det på plads. Sikre at læderet liner op jævnt med kanter af bordpladen.

•Rub læder med en klud fra midten af læderet til kanterne. Dette vil skubbe ud eventuelle luftbobler. Hold læderet, som du gør det så du ikke flytte den. Hold øje med kanterne til at sikre de selv med tabel kanter.

• Lad det tørre helt efter lim producent retninger. Dette bør tage mindst flere timer. Børste møbler voks på kanterne af træ med en pensel. Pensl det på kanterne af læder til at polere dem. Lad voks sidde i flere minutter før polering det ud med en ren klud. Dette vil hjælpe, færdig læder kanter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com