DIY: Lamineret gulv

November 17

DIY: Lamineret gulv

Gør det selv (DIY) Laminatgulv er en omkostningseffektiv måde at få hårdttræ gulv look for en brøkdel af prisen. Laminat gulve er lavet enten syntetisk eller undertiden genvundne materialer, der er givet et færdigt udseende, der efterligner træ eller natursten. Laminat gulve er installeret som et flydende gulv, hvilket betyder, at det ikke er fastgjort til underlaget, og kommer i sikringsanlæg strips, der ligner træ planker.

Hvad du skal

For at lægge dine egne laminatgulv, du skal bruge: et målebånd til at måle bredde og længde på plads; en blyant til at markere din nedskæringer på gulvet; en hammer og lirke bar til at fjerne de eksisterende baseboards; og en skrot stykke træ til tryk laminat plankerne sammen uden at beskadige gulvet. Du skal også bruge en coping sav til at skære bunden af døren jambs og en hånd så for at skære laminatgulve til at passe i stramme mellemrum. Afstandsstykker er nødvendigt, samt, at holde en ¼ til ½ - tommer kløft mellem væg og gulv for udvidelse.

Det forberedende arbejde

Måle bredde og længde på dit værelse og derefter købe den tilsvarende mængde af laminatgulv. Lad gulvet sidde nær pladsen for mindst 48 timer, så det kan tilpasses rummets klima. Imens venter klare værelset, rense base gulvet og lave nogen bakker og dale i dit gulv. Dette kan kræve Afslibning af de hævede områder og fyldet i gulvet dips med et gulv nivellering foderblandinger, hvis de ikke er for stor. Hvis base gulvet har omfattende skader, så få det udskiftet før du installerer den laminatgulv. Laminerede gulve skal være installeret over en flad overflade.

Fjerne sokler med brækjern og der er afsat. Spred dampspærre over dit gulv, i retning af din rummets længde. Dampspærre er en polyethylen eller plastfolie, der er rullet ud på base gulvet, og er designet til at forhindre eller bremse den sats, som fugt kan sive ind i gulvmateriale.

Brug et stykke af gulvbelægning til at måle, hvor meget af hver døren jamb du så væk med klare saven og gøre cut, så gulvet bliver pænt passer på plads.

Laminatgulv Installation

Installer den første række af laminatgulv langs væggen, der er parallel med solens stråler, når de kommer ind i lokalet. Gøre cut i det sidste stykke til at passe ind i rummet. Placer afstandsstykker omkring en fod fra hinanden langs væggen for at gøre et hul mellem gulvbelægning og væg. Fortsætte æglæggende gulvbelægning, snapper tungen i den næste række ind i rillen af den foregående. Forskyde ende leddene og brug træ lim mellem plankerne for ekstra holdbarhed. Så stykker i slutningen af hver række for en perfekt pasform.

Buede og hjørne nedskæringer kan kræve nogle færdigheder til at skære. Overfør linjer af snittet på stykke af gulve med en blyant. Tage din tid, mens du bruger en coping saw, eller elektrisk stiksav. Skære kurver og derefter installere stykker.

Når du kommer til den sidste række, der mødes på den modsatte væg, måle bredden af rækken på mere end én plads. Dette vil afgøre, hvor meget at skære ned gulve bredde strimler. Cut disse stykker på langs, så sikkert på plads ved limning og snapper ind i rillen af den forrige række.

Tryk på negle ud fra bagsiden af base støbning. Tage afstandsstykkerne ud af hullerne og derefter geninstallere støbning rundt i lokalet. Dette vil bidrage til at skjule forskellen mellem gulvbelægning og væg, og det vil holde den laminatgulv på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com