DIY lampen

May 16

Installation af et lampen er noget du kan gøre selv. Timebasis afgifter for en elektriker er ganske høj, og nogle lys armaturer koste måde mindre end regningen til at installere den. Du behøver ikke særlige evner til at installere et nyt armatur. Du behøver kun en skruetrækker eller to og forståelsen af wire farver. Der er kun én ting at huske om ledninger og der er sort på sort og hvidt på hvidt. Disse er farverne på de varme og neutrale ledninger. Sort er varm og hvid er neutral.

Magt

Før du gør noget, lukke slukke for strømmen til Armaturet er udskiftning. Hvis du har brug for et lys at se med, bruge en forlængerledning og bringe et lys fra et andet rum. Forgreningsdåser kan ofte findes i garage eller tøjvask. Hvis du ikke ved, hvilke omdirigere hen til slukke for du bliver nødt til at gå ved trial and error indtil strømmen til rum er slukket.

Fjern gamle armatur

Fjern eventuelle glober og alle pærer. Der er normalt to skruer i bunden af det lys, der er i besiddelse af armaturet til væggen eller loftet. Du skal bruge enten en flad-tip skruetrækker eller en Phillips-skruetrækker til at fjerne skruerne. Når skruerne er fjernet bliver det eneste, der holder den lampen ledninger. Snoet ledning hætter på den hvide neutrale ledninger og de sorte varme ledninger og trække ledningerne fra hinanden. Der vil også være en kobber jordledningen på armaturet. Denne tråd er enten er knyttet til en grøn, jordforbindelse skrue på anker plade eller en kobbertråd kommer ud af væggen eller loftet. Afslut ved at fjerne skruerne fra anker pladen, der er knyttet til det elektriske felt.

Nyt armatur

Tilslut den nye anker plade til den elektriske boks med de medfølgende skruer. Anker plade er, hvad vil sikre dit lampen til en væg eller loft. Tilslut din ledninger ved at placere enderne af de sorte ledninger side om side og derefter glider en wire møtrik cap over ender og twist. Wire caps holde enderne af de nøgne belagt og fra kommer fra hinanden. Gentag denne proces med de hvide ledninger. Vedhæfte din kobbertråd på grønt stel skrue eller til den eksisterende kobbertråd i loftet eller væggen. Skubbe ledningerne i væg eller loft og skub armatur til skruer (eller skrue), der stikker ud af anker plade. Bruge brystvorterne eller skrue dækker for at holde armaturet på plads. Afslut ved at installere din pærer og globe og tænde for strømmen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com