DIY lampeskærme

March 13

DIY lampeskærme

En lampeskærm er den kronen strejf af enhver lampe. Uanset hvor attraktiv en lampe base er, det ikke er komplet uden en lampeskærm. Lampeskærme kommer i forskellige former, former, materialer og størrelser. Oprette lampeskærme som supplement til dine lamper samt det overordnede design-ordningen på dit værelse.

Stof lampeskærme

Bruge sidesten tekstiler til at skabe lampeskærme. Bruge lignende stoffer, der anvendes på dine gardiner, stol polstring eller slipcovers. Finde rester af tekstiler til tilbudspriser fra stof butikker; Vælg design og farver til at supplere din indretning. Køb wire lampe rammer fra hobby eller håndværk butikker, og derefter dække dem med tekstiler. Sy eller bruge stof lim til at fastgøre tøjet til rammerne. Afslut din lampeskærme ved at tilføje dekorationer til fælgene ved hjælp af kvaster, frynser, bånd og perler.

Papir lampeskærme

Bruge papir til at oprette lampeskærme. Købe nye lampe rammer eller brug den gamle ved at fjerne de eksisterende dækker. Bruge sidesten tapet fra de seneste projekter eller bruge dekorative japansk papirer, som du kan købe fra håndværk butikker. Vælg en papirstørrelse, der er tykkere end dit sædvanlige konstruktion eller hvidbog.Brug eksisterende lampeskærme og decoupage med papir cut-outs fra indpakningspapir eller bruge plader af gave silkepapir og stykket dem. Derefter, strække ark igen og decoupage på den gamle lampeskærm. Rynke på tissue-papir vil tilføje tekstur til den færdige lampeskærm. Pynte dit papir lampeskærme af limning perler, knapper og bånd på overfladen af dækslet eller langs fælge.

Malede lampeskærme

Opdatere din lampeskærm ved at tilføje maling. Brug en maling stempling kit, som du kan købe fra håndværk butikker eller hobby butikker. Vælg figurer, der ville arbejde med din indretning. For eksempel kan du vælge dyr figurer til et barns lampe eller bruge blade og frugter til et køkken lampe. Bruge stof maling i stedet for almindelig akrylmaling. Prøv at bruge guld-bladre eller sølv-bladre teknikker på papir lampeskærme til at give dine lampeskærme et metallisk skær.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com