DIY ledninger afsætningsmuligheder

February 9

DIY ledninger afsætningsmuligheder

Stikkontakter undertiden er defekt og skal udskiftes. Udskiftning afsætningsmuligheder er købt fra enhver hardware eller hjem forbedring butik for mindre end $10, ifølge 2010 priser. Installere en ny stikkontakt kræver ledninger forretningen korrekt. Der findes tre typer af ledninger i de fleste hjem elektriske systemer, der er sluttet til en stikkontakt. Der er en varm, neutral og undertiden en jord, som alle skal være tilsluttet de korrekte kabelsko på stikkontakten. Ledningsføring afsætningsmulighed er afsluttet på mindre end fem minutter.

Instruktioner

•Drej off elektriske service til forretningen bliver installeret. Slukke effektafbryderen i panelet breaker, der leverer strøm til det område hvor forretningen er beliggende.

•Træk ledningerne ud fra boksen elektriske i væggen og adskille dem. Du bør se en sort eller rød ledning, en hvid ledning og en nøgne eller kobber ledning. Ledningerne er hot, neutral og formalet, henholdsvis.

•Kontroller, at hver ledning har to til tre inches af dens isolering strippet ud i slutningen. Hvis de ikke gør det, skal du bruge wire strippere for at fratage den nødvendige mængde af isolering.

•Løsn messing farvet skrue og loop den nøgne ende af den røde eller sorte ledning omkring det med uret. Spænd skruen med en Phillips-head skruetrækker, sikring af wire nedenunder. Gentag denne procedure for den hvide ledning rundt sølv skruen og de nøgne eller kobber tråd omkring den grønne skrue.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com