DIY legetøj opbevaring

June 7

Børn og legetøj gå sammen som ærter og gulerødder, men det tager ikke lang tid før en stykke legetøj samling kan helt overtage et børneværelse eller hele huset. Hvis dine børn har legetøj, du har brug for opbevaringsløsninger, der virker og er nem for dit barn at få adgang til og er glædeligt at se på. Heldigvis, du behøver at ringe i en professionel; Du kan træne effektivt legetøj lagerplads til alle disse godbidder dig selv.

Få ned--måde

Husk, at dit barn er, godt, childsized. De er ofte ude af stand til at nå reoler eller hængende stænger, og du virkelig ikke ønsker dem klatring op reol at komme til det foretrukne spil. Sætte dig selv i dit barns højde, og du vil have en meget nemmere gang kommer op med opbevaringsløsninger, som dit barn vil faktisk bruger.

Tænke uden for boksen

De fleste af os havde en toy box vokser op; men dette er ikke den mest effektive metode til lagring, selvom det er super nemt rydde op i tid. Mindre legetøj ende ned i de mørke dybder af boksen stykker falder ud, gå mangler eller går i stykker og rydde op i boksen bliver mere som en ådselsæder jagt end noget andet.

Containere, der sorterer samt gemme legetøj er nemme at finde og gøre: en træ jernbane sko rack med farvestrålende plast placeringer bliver en billig måde at holde blokke, små dukker, kort og tegnematerialer. Netto hæmmer poser i smukke farver kan runde op udstoppede dyr når hang fra kroge på væggen eller under en køjeseng.

Sko arrangørerne hang på væggen eller døre er fantastisk til lagring af Barbie eller andre mode dukker, deres garderobe og dem teeny-tiny sko og pensler, der synes at få overalt. Det virker for GI Joe dukker og andre army mænd, også.

Brætspil kan altid blive stablet på lavere bogreoler, men overveje at udskifte deres spinkelt kasser med plastik dem. Det tager ikke lang tid til den oprindelige kasser at falde fra hinanden med håndtering.

Rydde op tæller

Uanset opbevaring ideer du vælger, Husk, at jo nemmere de er for dit barn adgang, jo mere sandsynligt er det at rent faktisk kan bruge dem til. Holde dem lav og nem at åbne og lukke, og mærke dem. Hvis dit barn ikke læst endnu mærke dem med billeder eller håndtegnede billeder. Det virker i børnehaven klasseværelser, og det vil arbejde for dig, også.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com