DIY: Let Teen soveværelse

January 13

DIY: Let Teen soveværelse

Nøglen til at designe en teen soveværelse er at undgå engagement. Som dit barn udvikler sig til en ung voksen, ændres hendes smag og interesser hurtigt; hendes soveværelse bør afspejle og rumme disse forskydninger. Holde sig til grundlæggende møbler: seng, kommode, skrivebord, lagerenhed. Mens den lyse blå oppustelige stol kan synes som en god idé i dag, det er en dårlig investering og sørg for at falde ud af gunst med din teenager. Vælg massivt træ eller metal møbler, der kan males og refinished nemt. Ikke forpligte sig til et farveskema. Holde vægge og gulv, neutral, og derefter tilføje stænk af farve i sengetøj og tilbehør. Arbejde altid med din teenager; der er tonsvis af nyttige livsfærdigheder til praksis, mens to af du remodel, og desuden er det hendes værelse.

Instruktioner

•Paint vægge en neutral farve, som f.eks hvid, creme, tan eller grå. Dette giver plads til at være let redesignet senere.

•Sæt et område tæppe midt i soveværelset hvis det ikke er gulvtæppe.

•Vælg en seng, kommode og skrivebord med enkle, kantede silhuetter og rigelig opbevaring. Undgå spånplader og andre kompositter.

•Paint møbler som ønsket. Brug den samme maling som væggene for at give møblerne en indbygget look. Stencil eller fri hånd designs på møbler til at skabe et sammenhængende tema. For eksempel tilføje basketbolde, fodbolde eller baseballs for en sports tema. For at gøre fremtidige remodels lettere, undgå decoupaging eller Tapetsering møbler.

•Indstil op på skrivebordet i et område af rummet hvor solen blænding og udvendig støj, ikke vil påvirke hjemmearbejde og personlige projekter. Sted bed mod en mur at maksimere gulvplads; kommode og storage-enhed kan fordoble som værelse delelinjer eller være placeret mod væggen. Sikre der er tilstrækkelig plads til en fisk tank eller lille dyrs bur, hvis dit barn har kæledyr.

•Anvend en closet organisation system eller metal reol føje lagerplads til skabet; en justerbar enhed tillader vækst. Organisere tøj, og smide væk, genbruge eller donere elementer, der ikke længere bruges. Sikre, at der er en plads til lagring af en bog taske og lærebøger. Hænge en lomme organisator på skabet døren.

•Installer en stor opslagstavle eller tør slette bord. Dekorere med fotos. Reservere en plads til udstationering skoleprojekter.

•Purchase eller gøre tilbehør og sengetøj, som tilføjer farve, karakter og tekstur. Tillad din teenager til at vælge sin egen dekorationer såsom plakater, lamper, planter, papirkurven og legetøj. Tjekke online og i blade for dekorative håndværk projekter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com