DIY letvægts Metal rækværket dele & komponenter

October 2

DIY letvægts Metal rækværket dele & komponenter

Letvægts metaller består af stål, kobber, bronze, aluminium og rustfrit stål. Metal gelændere kan passe i de fleste typer af arkitektoniske medier herunder porches, dæk, altaner og trapper. Mange designs blend metal med træ komponenter. Rækværk er monteret gennem en række forskellige metoder, herunder newels, fritstående eller vægmonteret. Mange husejere købe rækværket kits eller separate komponenter for gør det selv (DIY) komponenter.

Instruktioner

Forberedelse

•Speak til den lokale bygning kode inspektør til at finde ud af den lokale krav til rækværket installationer. Nogle ordinancer kræver rækværk på verandaer eller dæk overstiger en vis højde eller for mellemrummet mellem balustre overstiger en vis bredde. Baluster er spindel placeret mellem bund og top jernbane. Brug et målebånd til at samle dimensioner for gelænder system.

For eksempel, måle afstanden mellem to træstolper eller kolonner på en veranda eller mellem den øverste trappetrin landing og jorden. Bestemme, på hvilke punkter skal installere metal indlæg. Lave en skitse af rækværket layout.

•Compute antallet af dele, som stik, flanger, kantede parenteser eller fittings. Bruge stik til rækværk sammen og flanger til sikre gelænder system til dæk. Ansætte parentes for at installere et gelænder til en væg.

•Brug beslag til at forbinde to eller flere komponenter eller installere på slutningen af rækværk, herunder albuer, tees, kors og andre fittings. Tilføje dekorative toppen, der passer på stillingerne.

Våbenhuset eller dæk

•Anvend en tømrer blyant til at markere højden af rækværket på kolonnerne. Bruge 34 tommer standarden for industrien, men check lokale koder. Markere holdninger den railing stillinger og balustre. Gøre nogen rækværket nedskæringer som nødvendigt for at passe layoutet. Samle komponenter fra enkelte dele eller fra et kit.

•Installer det første indlæg for gelænder system. Brug træ shims under flangen til niveau post, om nødvendigt. Pre bore de pilot huller til skruer til at forhindre revner træ. Sikre fodpladen til dæk. Fuldfør installationen af de resterende stillinger. Tilslut bunden rækværk.

•Sæt balustre stillinger. Følg instruktionerne for tilslutning balustre mellem rækværk eller sikre paneler af balustre stillinger. Fastgør de øverste rækværk på plads. Brug carpenter's plan for at sikre et niveau gelænder system. Foretage justeringer efter behov.

Trappe/væg Installation

•Kontrollér, at gelænder for trappe installation har den rette vinkel. Installere rækværk mellem to stillinger eller på en væg. Følg bygningsreglementer til at bestemme højden af skinnen.

•Calculate en væg installation ved at måle fra forkant af det andet trin fra bunden til top landing. Bruge en lineal eller Carpenters niveau og let markere den linje, hvor beslagene vil falde.

•Anvend en stud finder til at finde studs bag væggen. Pre bore huller til beslag fastenerne i midten af knopperne. Brug linjen markeret tidligere som en guide. Installere gelænder beslag. Sikre rækværket til parenteserne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com