DIY liggestole

June 5

Liggestole kommer i alle stilarter og farver. Fra folde klud slynger til traditionelle Adirondacks til moderne design, Tilføj liggestole pizzazz til dine dæk siddepladser. Med grundlæggende snedkeri færdigheder kan du bygge dine egne liggestole på ingen tid. Med de rigtige materialer, kan din kreative hånd også spare dig en betydelig mængde af penge.

Træffe beslutning om stilen

Mens du nemt kan gøre lærred klud slynge stole, er levetiden for stoffet korte. Vælger at gøre din stue stole fra træ midler kan du nyde dem i mange år. En frakke af maling eller frisk pletten kan fra tid til anden forynge dem og gøre de liggestole, se ud som nye igen.

Vælge fra en bred vifte af skoven til dine dæk siddepladser. Pine er billig men vare ikke så længe som behandlet træ eller cedertræ.

Konsultere en bog af stol planer, som du nemt kan finde i ethvert hjem forbedring butik. Du ønsker måske at købe planer eller du kan blot ser gennem bogen for ideer til at hjælpe dig med at oprette din egen unikke liggestole.

Udarbejde dine planer

Uanset hvilken type af dæk siddepladser du vælger at gøre, hjælper det, hvis du har mønstre og vejledninger. Juni, 2006-udgaven af "Popular Mechanics" anbefaler, at du bruger mønstre for din liggestole fordi guider gør det lettere at samle mere end én stol ad gangen.

Saml dit materiale og din værktøjer

Marker den træ, du vil bruge til dine liggestole. Du har også brug for søm, skruer, trælim, sandpapir og maling eller pletten.

Angive de værktøjer, du har brug for at fuldføre projektet. Ud over grundlæggende snedkeri værktøjer, bør du have en tabel, så, så, en jig, en magt sander og en boremaskine med bits. Sikkerhedsudstyr bør omfatte beskyttelsesbriller og en støvmaske.

Samle dine liggestole

Skære alle stykker efter dit mønster. Mærke dem så du kan let tilslutte dem i den korrekte rækkefølge.

Uanset stilen af liggestole, du vælger, gå de fleste stilarter sammen i en lignende måde. Saml benene først. Næste tilføje på armene, front dæklagene og støttestruktur for sæderne. De næste stykker tilføjes er de rygstøtter. Færdig med at tilføje resten af sædet og tilbage brikkerne til at fuldføre din stol.

Sand stolen. Afhængigt af den finish, du valgte, male det med en frakke af primer og maling du vælger. Eller bejdse det og slut af med en vandtæt sealer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com