DIY lille Home Office Nook

April 3

DIY lille Home Office Nook

Carving et office nook ud af dit eksisterende hjem kræver omfordeling af eksisterende plads, men indsatsen kan give betydelig organisatoriske fordele. Genbruge et uudnyttet hjørne til et lille kontor nook overalt i dit hjem, et skrivebord og stol kan passe, men overveje et par punkter, før du starter projektet. For at bestemme hvilket rum du vil bruge til at oprette din office nook, overveje faktorer såsom privatlivets fred, støj kontrol og trafik mønstre i hjemmet.

Grundlæggende

En office nook kan bestå af et lille skrivebord eller åbne-base tabel beliggende til et værelses hjørne med god belysning og en komfortabel stol. Sikre, at et minimum stol clearance af 24 inches er tilgængelige i rummet. Omfatte en lille arkivskab eller reoler til at øge produktiviteten og organisation. Hvis kontorlokaler kræver adgang til internettet, skal du overveje en trådløs internetforbindelse til at minimere behovet for særlige ledninger. Trådløse routere fås til både bærbare og stationære computere.

Skala, stil og omkostninger faktorer

Hvis dit office nook er i et rum, der indeholder eksisterende møbler, arbejde med rummets skala, stil og farve ordningen til at projicere en følelse af kontinuitet og betydning for din krog. Undgå at bruge overdimensionerede Kontormøbler, når pladsen er begrænset; i stedet vælge kreative organisatoriske funktioner såsom vægmonteret office-komponenter, der omfatter oplagring og kan blive udvidet og ændret. Når firkantede optagelser kommer på en præmie, brug et lille kontor nook ofte at dele fælles rum. Betydningen og brugen af kontoret vil være jeres retningslinie for skala og omkostninger.

Formål og funktion

En ny office nook kan blive et samlingspunkt for multitasking projekter. I bryggers, placere en lille skrivebord op til en række faste cubbyholes og hylder til dobbelt som en hobby og syning center. Køkken kontor kroge kan omfatte en magnetisk tør-slette bord for at sende meddelelser, organisere travl familie tidsplaner og planlægge ugentlige menuer. I et Familieværelse, kan en office nook give opdaterede webadgang til hjemmearbejde og netværk ved at placere et skrivebord-højde åbent-baseret tabel og stol bag en sofa eller i en sjældent brugt hjørne.

Office Asset

En hjemme-baseret virksomhed kan drage fordel af en organiseret og velplaceret office nook. Udnytte en glemt hjørne eller rum i dit hjem for at minimere afbrydelser. En værelse adskillelsesstolpen eller privatliv skærmen vil blokere blænding eller i nærheden af visuelle distraktioner. Placer en stor indrammet kombination opslagstavle og blackboard tæt på dit skrivebord for at spore mål, aftaler og firmaudgifter. Line en smal vægplads med effektiv, stabelbare, vægmonteret fil slots i en lodret række med tre eller flere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com