DIY loftsbjælker

September 10

DIY loftsbjælker

Du kan betale en masse for store bjælker fra et hjem forbedring butik eller du kan lave din egen og Gem dine penge. Især når du bruger bjælker, som vil være omfattet af beklædningen eller lofter, er det ligegyldigt, hvad de ser ud. Det betyder kun, at de er så stærk som muligt. Ved limning og sømning sammen flere stykker af træ til at oprette laminerede bjælker, kan du oprette strukturelle elementer, der er lige så stærk som fast bjælker koster langt mere.

Instruktioner

•Klippe tre 2-af-12s til længden du har brug for din loft stråle.

•Lay en 2-af-12 på gulvet eller på en stor arbejdsflade. Fordelt trælim på oversiden af strålen.

•Lay en anden af 2 af 12s oven på først. Justere de to planker perfekt og Mal dem sammen ved at køre en 2-tommer søm i hver ende. Fordelt lim på overfladen af den anden planke.

•Lay den tredje planke på toppen af den anden planke. Juster det med de to andre planker og tack det med en 2-tommer søm i hver ende.

•Permanently slutte sig til de tre planker af kørsel i 4-tommer lange negle langs længden af plankerne. Køre i en række af fire negle i slutningen og fortsætte med rækker af fire negle på 12 tommer intervaller. Når du er færdig, vendes forsamlingen og gøre det samme fra den anden side, kører disse rækker af negle ind i mellemrummene mellem de første rækker af negle, således at rækkerne af negle fra modsatte sider er forskudt af 6 inches.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com