DIY: Lysekrone Installation

February 10

En lysekrone er den perfekte belysning løsning for enhver high-hvælvede loft, såsom i en foyeren eller entryway. Og uanset om det er mere til visningsformål eller funktionalitet, der er en bred vifte af lysekroner tilgængelige at vælge imellem på markedet. Ulejlighed de fleste boligejere ansigt er når det drejer sig tid til at installere den. Chandelier installation er faktisk let, og hvis du har nogen villige til at give dig en hånd, er det endnu nemmere. Her er hvordan du installerer en lysekrone i dit hjem (uden at skulle ringe til en elektriker).

Værktøjer du vil behovet

Installere en lysekrone er bare gerne installere eventuelle andre lampen med én undtagelse---lysekroner er meget tung! Derfor er det afgørende, at du køber en lysekrone hængende beslag fra din lokale hjem forbedring butik. Dette beslag spænder fra tværbjælke til tværbjælke i loftet og de er lavet til at hjælpe med at styre vægten af armaturet. Aldrig installere en lysekrone uden en af disse beslag.

Andre værktøjer, du skal udføre dette job omfatter:

SkruetrækkereWire strippereSpænding testerWire-stikElektrisk tapeStigen

Prep arbejde

Hvis der er allerede en samledåse i loftet, kan du nødt til at fjerne det, så du kan installere hængende beslag. Bruge spænding tester til Sørg for at kredsløbet er slukket før du begynder enhver form for arbejde.

Indstille stigen, så junction boksen er lidt foran stigen. Du ønsker ikke at placere det direkte under boksen. Korrekt positionering af stigen vil hjælpe installationen gå meget glattere og lettere.

Hvis Lysekronen er tunge og du har nogen at hjælpe dig, Sørg for hun har sin egen stigen. Ikke har hende kravle op den modsatte side af din stige. Hvis din hjælper holder Lysekronen, mens du laver forbindelserne, kan installationen afsluttes på ingen tid.

Preassemble Lysekronen før du installerer den. Forsøger at samle det selv på en stige er farlige, og du kan i sidste ende skade armaturet.

Yderligere Installation Tips

Hvis lysekrone er ved at blive installeret over et spisebord, bør den laveste del af Lysekronen mindst 34 inches over bordpladen.

Undgå at bruge høj-watt-pærer. De genererer en masse varme, der kan skade Lysekronen, plus med talrige lav-watt pærer, armaturet vil levere nok lys til dine behov.

Du kan oprette bare den rigtige stemning, installere en lysdæmper til din lysekrone.

Af sikkerhedsmæssige årsager, skal du installere Lysekronen mindst 48 inches fra alle vægge eller fra kanten af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com