DIY marmor flise spisebord

October 15

Der er en grund til gamle grækere og romere valgte marmor til palace gulve og vægge: tjenere var altid omkring at udslette den jord og snavs spores i af senatorer, krigere og diplomater, hvoraf ingen var i vane med aftørring deres sandaler på døren. Disse dage, familiemedlemmer og besøgende er de skyldige, og hvis du gør en marmor-top spisebord, der er tørv du nødt til at rense. Heldigvis ingen ansatte er forpligtet til at holde dit færdige projekt uberørt, takket være marmor cleaners i spray flasker at gøre jobbet smukt.

Instruktioner

•Vælg en marmor fliser farve, der supplerer din spisestue eller køkken. Undersøge farver, teksturer, veining og finish før beslutter. Vælge glaserede eller poleret marmor fliser, hvis du higer efter en intens glans, mættede farver og mønstre, udtales marmorering, forstå at disse glaseret finish er lettere at skrabe og mar når de er på plads. Skiftevis, vælge mat marmor fliser - også kendt som finpudsede færdige fliser--for en marmor bordplade, der er lettere at vedligeholde.

•Klippe en del af 1/2-inch-thick murværk board eller krydsfiner til dimensionerne, du har valgt til din spisebord. Undgå skære fliser ved hjælp af størrelsen af marmor firkanter du har valgt som en base måling og derefter har murværk skåret til denne størrelse. Forsegle begge sider af murværk bestyrelsen med polyvinyl lim, der er formuleret til at blokere for optagelsen af den flise selvklæbende du vil bruge til at obligation de marmor fliser til bestyrelsen.

•Monter én eller flere præfabrikerede tabel baser--afhængigt af størrelsen af spisebordet du gør--til undersiden af murværk ark ved hjælp af skruer og murværk lim til at sikre enhed til tabellen. Forsegle tabellens undersiden med polyurethan, der vil holde det fra at absorbere pletter og jord af kid's sticky hænder, fødevarer udslip og andre bordplade uheld. Tillad medium tørre før oprettende tabellen.

•Anvend en blyant til at definere parametrene for hver marmor flise placering, især hvis du vil oprette et mønster der kræver hver flise skal placeres strategisk for at skabe et design. Tilføje flise spacere til gitteret blyant, hvis du arbejder med lille marmor fliser, så hver ender korrekt justeret. Plads marmor fliser på toppen af blyant blueprint.

•Lift hver flise fra murværk, coat bagsiden med keramiske lim. ved hjælp af en murske og derefter erstatte det i bestyrelsen, at fjerne afstandsstykker, hvis du har brugt dem. Følge trop med hver af fliserne. Erstatte afstandsstykkerne når alle brikkerne er på plads og lade dem der i 30 minutter for at holde alt justeret som de selvklæbende sæt. Veje ned marmor og murværk bordpladen så bordpladen forbliver selv som selvklæbende distribuerer ensartet på tværs af toppen.

•Tag vægte efter 24 timer. Udfylde mellemrummene mellem de marmor fliser med tonede injektionsmørtel, ved hjælp af en spartel og pres så det gennemsyrer mellemrum mellem de marmor fliser. Brug en gummi spatel til at fjerne overskydende fugemasse og tørre ned den marmor bordplade med en klud og spray flaske vand til at rydde op i overfladen. Tillad bordplade til angivet til 48 timer. Vedhæfte dekorative, færdige støbning eller trim til sider med silikone caulk og en sømpistol til at fuldføre projektet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com