DIY matteret glas kabinet

January 24

Kabinetter med gennemsigtige ruder ser rart, når elementer inde i kabinettet er pænt organiseret. Desværre, ikke alle ønsker andre til at se indholdet af hvert kabinet. Frosting kabinet glasset lidt tilslører visningen inden for, mens du holder den æstetiske appel om at have ruder. Der er få måder du kan frost ruder af din fryser uden at købe dyre matteret glas.

Instruktioner

•Paint ruder med en akryl væg glasur ved hjælp af en pensel. Glasuren gælder klart og vil tørre uigennemsigtig, at skabe en frost på kabinettet. Sørg for at korrekt ventilere området ved anvendelsen af glasuren og maling i glat, selv penselstrøg til at undgå uønskede mønstre i frost.

•Spray glasur glas spray til ruder af kabinettet. Anvendelsen af spray er enkel, som hvis du brugte spraymaling.

•Anvend en frosting film på ruderne. En selvklæbende frosting film gælder for glas meget gerne en mærkat, ene side er klistret. Når du bruger en frosting film, skal det anvendes forsigtigt for at undgå fanget luftbobler.

Tips & advarsler

  • Brug malerens tape til afsnittet off ruderne fra resten af kabinettet, hvis glasset let kan fjernes for at undgå at skade resten af regeringen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com