DIY: Maytag vaskemaskine Motor

October 9

Når din Maytag vaskemaskine bryder ned, kan det være billigere at reparere den end at købe en ny. Når du afmontere kabinet på vaskemaskinen, kan du få adgang til næsten alle de dele, der kan kræve, at vedligeholdelse, herunder motoren. Hjem gør-det-selv kan erstatte Maytag vaskemaskine motor i omkring to timer.

Instruktioner

•Tag netledningen ud af stikkontakten. Forsøg aldrig at erstatte en motor uden at frakoble maskinen. Slukke vaskemaskine vandforsyning. Trække Maytag vaskemaskine fra væggen. Anbring en spand under slangen forbindelser i vaskemaskinen på bagsiden. Afbryde slanger fra maskinen, ved hjælp af tænger til at løsne fittings. Rydde op nogen vand spild ved hjælp af klude.

•Sæt en spartel i sømmen mellem toppen af Maytag vaskemaskine og frontpanelet. Tryk på i i hjørnerne til at frigive de låsning klip til toppen. Løft toppen væk fra rammen af vaskemaskine og lean det tilbage mod væggen. Fjern beholde skruer vedhæfter frontpanelet til rammen ved hjælp af en skruetrækker. Der er fire skruer på kanten af rammen.

•Øge frontpanelet let til at løslade sikring klip og trække det væk fra rammen af Maytag vaskemaskine. Afbryde jordledningen fra den motor skjold på højre side, med en skruetrækker. Fjerne den motor skjold ved hjælp af en sokkel og skralde til at løsne boltene. Release klip på ledningerne på motoren med en lille skruetrækker. Trække stikket ud på ledningsnettet.

•Tag motor fra bunden ved hjælp af et stik skruenøgle til at løsne den bevarer bolte. Fjerne den gamle motor fra Maytag vaskemaskine. Sæt den nye motor på basen. Installere de fastholde bolte og spænd dem ved hjælp af en sokkel og skralde. Sæt de to ender af ledninger sammen og gåpåmod fast indtil du føler dem snap på plads. Installere den motor skjold og spænd bolte med sokkel og skralde. Tilslut jordledningen til motor skjold ved hjælp af en skruetrækker.

•Installer frontpanelet på vaskemaskine rammen. Installere fastholde skruerne, og spænd dem med en skruetrækker. Sænke toppen af Maytag vaskemaskine på rammen og tryk fast på hjørnerne til at låse det på plads. Tilsluttes maskinen vandslanger og drej vandforsyningen ventiler. Sæt strømkablet i stikkontakten. Skub vaskemaskinen ind mod væggen. Køre skive til en kort cyklus for at teste motoren.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at udskifte motor i Maytag vaskemaskine indtil netledningen ud af stikkontakten.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com