DIY Melon espalier

March 18

DIY Melon espalier

Voksende din egen frugt og grøntsager er en sund og bæredygtig måde at have friske råvarer. Hvis din have er små eller begrænset til et par containere, kan du nyde havearbejde ved hjælp af gryder og espalier for at dyrke meloner og andre frugter på vinstokke. I en havejordstykket tjener en melon espalier til at give mere plads mellem melon planter til dyrkning af andre afgrøder. En melon espalier får vinstokkene væk fra jorden, så luften kan cirkulere omkring vinstokke og frugt.

Melon Pipeline

Bruge aluminium conduit pipe til at oprette et espalier for meloner at klatre på. Erhverve tre ti-fods længder af halvdelen til en-Tommes diameter conduit rør. Skær to længder i halve, oprettelse af fire fem-fods længder. Skære conduit rør med en nedstryger eller en pipe-skæring specialværktøjet. Bore et hul gennem hver af tre rør, omkring en tomme fra den ene ende. Samle disse tre rør i en tipi ved at bringe deres boret ender i et punkt. Binde dem sammen med tunge sejlgarn eller wire vævet gennem hullerne. Elektriske forbindelser arbejde godt for dette, også. Spredt tre rørene fra hinanden ved basis, og skub røret bunde i jorden, jævnt fordelt. Du har oprettet en pipe stativ på dette punkt. Hammer rør et par inches i jorden, indtil stativ kan stå op på sin egen.

Guide ti-fods længde af conduit lodret gennem midten af stativ bundt, og skub det helt ned i jorden. Fastgør det til stativet med sejlgarn eller wire slips. Dette giver din espalier større højde og styrke. Meloner, agurker, pole bønner og ærter kan trænes til at vokse på dine rør espalier.

Hvis frugten lover at være tung, som kan være vandmeloner eller butternut squash, overveje at gøre to stativer, placere dem omkring otte fødder fra hinanden i haven. Derefter lå en ti-fods længde på conduit på tværs af toppen af disse to stativer, og binde det på plads med wire slips. Plante meloner i nærheden hver stativ. Vinstokkene kan trænes til at forcere de vandrette rør ved at binde dem på plads med sejlgarn, som de udvikler.

Gitter

Gøre et espalier fra træ gitter til at placere bag en potteplanter melon plante. Denne metode virker for Potteplanter på et dæk eller veranda. Træne vinstokkene ved at væve dem og uden gitter. Lean et stykke af fire af otte fod træ gitter mod væggen bag potteplanter vinstokke til at tjene som en melon espalier. Skære gitter i halve lodret, at skabe to to-af-otte-fods espalier, hvis den fulde ark er for stort.

Hvis din have sker for at være en patch af jord langs en huset eller garage væg, kan du blot læne din gitter espalier mod væggen. Hensyn til sikkerhed, tillægge gitter espalier dækket rækværket eller hus mur, især hvis små børn vil have adgang til planterne.

Tip

Cut slutningen af conduit kan have skarpe eller slidende grater metal foring snittet. Bruge en fil eller rasp til at fjerne disse og gøre cut pipe slutningen glat at røre ved.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com