DIY Metal boret skruestik

August 3

DIY Metal boret skruestik

Hvis du har forsøgt at bore noget, kender du mængden af vibrationer involveret og hvor svært det er at holde objektet stadig. En boret skruestik sikrer et objekt på plads mens du borer, at fjerne stress involveret drilling et bevægeligt objekt. Metal drill vises forudsat holdbarhed og styrke til enheden, til langvarig brug. Bruge carbide tip vinger og borehoveder til at skære metal, da de er bygget til at modstå hårdheden af metal.

Instruktioner

•Klippe tre 1/2-inch stål plader dimensioner af 2 af 2 inches, bruger en tabel saw og hårdmetal-spids kniv. De stål stykker er støtte, kæbe og bevægelige kæbe.

•Anbring tre stål stykker oven på hinanden og indsætte dem i en vice grip.

•Drill to huller gennem alle brikkerne, bruge en boremaskine og 1/2-inch carbide tip borehoved. Placer venstre hullet ½ - tommers fra venstre kant og ½-tommer fra den nederste kant. Position til højre hul ½-tommer fra højre kant og ½-tommer fra den nederste kant. Hullerne er de førende aksel huller.

•Tag ét stykke, som er kæben. Placer de andre to stykker oven på hinanden og indsætte dem i vice greb.

•Anbring hullet i midten af de to stykker. Bore et hul gennem et stykke og en ½ tomme indrykning i den anden brik, ved hjælp af en boremaskine og 3/8-inch carbide tip borehoved. Ikke bore gennem begge stykker. Det hul, som er klemme skrue hul, og indrykning, som er klemme skrue indrykning, danner en trekant med huller i trin 2. Stykke med tre huller er støtte. Stykke med to huller og 1/2-inch indrykning er den bevægelige kæbe.

•Sæt støtte til vice grip og tråd klemme skrue hul, ved hjælp af en boremaskine og 3/8-inch tråd bore bit. Indsæt den bevægelige kæbe i vice grip og tråd klemme skrue indrykning, ved hjælp af en boremaskine og 3/8-inch tråd borehoved. Ikke tråd gennem den bevægelige kæbe. Kun tråd 1/2-inch til den bevægelige kæbe.

•Anbring støtte, bevægelige kæbe og kæbe lodret og parallelt med hinanden. Indsæt to 1/2-inch førende aksler med en længde på 6 inches i hver af de førende aksel huller. Indsæt 1/2-inch grub skruer i hver ende af de førende aksler og skrue dem på plads. Støtte og kæbe er sikret på plads.

•Sæt en 3/8-inch spænd skruen med en længde på 6-inches gennem klemme skrue hul for støtten. Tråd klemme skruen gennem støtte og i klemme skrue indrykning hul, indtil det er låst på plads. Indsætte et objekt i din nye vice og drej klemme skrue håndtaget til venstre og højre for at justere placeringen af den bevægelige kæbe.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, maske og handsker når du håndterer et bordrundsav og boremaskine.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com