DIY Metal Flue installere

March 24

DIY Metal Flue installere

En metal flue giver en sikker sti til forbrænding fremstillet af ovne, vandvarmere og pejse at gøre det uden for bygningen. Disse røgrør er typisk dobbeltvægget metal rør med en luft rum i midten. Luftrummet giver isolering fra den direkte opvarmning af udstødningsgassen. Installere flue korrekt er afgørende for at undgå at starte en bygning brand eller frigiver giftige gasser i det levende miljø.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale bygning myndighed til at ansøge om tilladelse til installation af en flue, og også at lære om de lokale regler for et sådant projekt.

•Plan en sti til skorstenen til at tage. Fælles skorsten reglerne siger, at flue kan gøre mere end 90 grader af alt viser sig (typisk to 45 graders hjørner) og bør omfatte 2 fod over ethvert objekt inden for en radius på 8 fod sin penetration, punkt. Hvis flue løber vandret på ethvert sted, skal det skråne opad på 1/4 tommer per fod.

•Mark midten af penetration punkter i væggen eller loftet. Ramme dette område med en træ square til dimensionerne i afsnittet ressource. Diameteren af flue bestemmer størrelsen af pladsen. Installere væg Fingerbøl mellem indramning medlemmer ved at sikre at den træ indramning med søm gennem de markerede huller.

•Tilslut udkastet hætte stik til toppen af apparatet ved at indsætte det i udstødning udgang. Fastgør med tre selvstændige tape skruer og en boremaskine. Alle forbindelser skal være stram nok til at forhindre enhver lufthuller.

•Holde den næste del af metal flue over udkastet hætte stik og indsætte i den. Når de to rør er forbundet, drej den øverste metalrør med uret for at låse dem sammen. Gentag dette trin for at forbinde de forskellige dele af flue rør til at gøre det hele køre.

•Installer væg støttende stropper til udformningen af ordningen væg og indhyllingsafstand det metal flue rigelig støtte. Som minimum bør der to støttende stropper installeret på hver side af hvert hjørne.

•Træk blinkende kegle over toppen af metal flue over taget, og skub derefter storm kraven på næste. Anvende en perle af fugemassen omkring indvendige kant af storm kraven til at forhindre vand nedtrængning i bygningen.

•Sæt metal flue cap over den sidste del af rør, og fastgør med tre selvskærende skruer.

Kortindgangsdør din lokale bygning myndighed at oprette en inspektion for den nye installation, at forsikre, at det er sikkert og fuldt ud opfylder de lokale bygningsreglementer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com