DIY mikrobølgeovn stå

June 15

Mikrobølger har gjort vores liv lettere og kan holde dig ud i overhalingsbanen for livet. Størrelser af mikrobølger er blevet reduceret stærkt siden deres opfindelse, men effekten er blevet opretholdt i de mindre enheder. Hvis du ikke har en under kabinet mikrobølgeovn, du har brug for bordplads eller en nytte vogn til at indstille den enkeltstående mikrobølgeovn på. Du kan nemt lave din egen mikrobølgeovn stå med et par forskellige stil valg, afhængigt af dine præferencer.

Materialer

Der er flere ting at overveje før du begynder dit projekt, såsom hvis du ønsker ekstra lukket eller åben opbevaring, hvor fancy du vil stå til at være og hvor mange penge du ønsker at bruge. Hvis du er på udkig efter en økonomisk måde at oprette en mikrobølgeovn stå, kan du prøve at bruge materialer du allerede har. Kommercielle vogne range i pris fra ca $50 til flere hundrede dollars, afhængigt af stilen. Hvis du finde dine omkostninger til materialer til at gøre din egen vogn, kan det være billigere at købe en færdiglavet.

Nogle enkle og forholdsvis billig ideer er at gøre en vogn ud af gamle køkken frysere, en gammel hutch eller kommode eller fra metal reoler. Din øverste hylde til mikrobølgeovn skal være stærk nok til at bære vægten af det, da de fleste er temmelig tung. Også bruge massivt træ eller metal fordi mikrobølgeovn kan nogle gange afgiver varme og andre materialer som plast, er ikke god vogn valg. Hjul i bunden af kabinettet eller hylder er også nyttigt at gøre vognen bærbare.

Træ mikrobølgeovn stå

Hvis du har et ekstra køkken kabinet, der er den rigtige højde, kan du tilføje en bejdset massivt træ top for at dække den ufærdige kabinet top eller Køb passende størrelse slagter blok. Tilføje hjul til bunden af det og du har en dejlig mikrobølgeovn utility indkøbskurv. Kabinetter er ideel, fordi de allerede har lukket lagerplads.

For at gøre din egen kurv af træ, tag fire bestyrelser, der er mindst 2 inches bredt på alle sider (kendt som en 2 x 2) og skær længden til din ønskede højde af din vogn. De fleste nytte carts er mindst 36 inches høj men husk dine hjul vil tilføje lidt højde. Tage massivt træ reoler bestyrelser og skære dem efter størrelse du ønsker til hylder, og sørg for at måle dem mindst 2 inches større end størrelsen af din mikroovn. Måle og skære hakkene på de fire hjørne 2 x 36 tommer boards til hylderne. Plette hjørne bestyrelser og reoler. Placer flere skruer for at fastgøre hylder. Vedhæfte hjul, hvis det ønskes.

Metal mikrobølgeovn stå

Du kan gøre din egen mikrobølgeovn stå ud af metal/krom slanger hylden kits. Igen, kan du overveje omkostningerne ved at gøre din egen versus en købt i en butik. Tribunerne starter ved omkring $50 og du kan have så mange penge, eller mere i din hjemmelavet projekt. Hvis du har en gammel metal garage reol, kan det være gavnligt at skære hylderne mindre at tilpasse det til at virke for din mikrobølgeovn i køkkenet; men ellers, ville det nok være klogt at købe en.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com