DIY møbler lakering med en Blond træ Finish

December 3

DIY møbler lakering med en Blond træ Finish

Blond slut var populære på Birk eller ahorn træ møbler fra 1950erne. Disse retro stykker af møbler er ganske samlerobjekt nu. Duncan Phyfe er en kendt møbeldesigner, der indgår brug af blond pletter på deres træ. At erhverve selv møbler, antikke eller moderne, at refinish og plet i den "Blonde" look. Blond træ finish giver et stykke møbel, der er i sin naturlige tilstand en rigere dybde og glans, men bevarer en lys farve, der er ganske ønskeligt for sin elegance og dekorative charme.

Instruktioner

•Tag en kemisk stripping agent og strip træ møbler. Møblerne skal være ribbet for at det at være færdig, medmindre træ er allerede i sin naturlige tilstand, og ikke malet eller lakeret.

•Åbn op alle vinduerne for god ventilation. Sprede gamle aviser på gulvet, og Placer møbler på toppen af avisen. Sprede aviserne omkring møblerne, hvis stykker er for store til at blive transporteret. Tage stykkerne af møbler udenfor, hvis vejret tillader det. Fjerne skuffer fra møbler til at gøre det lettere at transportere. Carry stole udenfor og små borde først. Større stykker kan refinished i korrekt ventilerede områder inde, hvis alt for tunge eller store til at flytte.

•Tag på beskyttende handsker, og en kemisk fume maske, og anvende stripping agent på overfladen af møbler med en malerpensel. Male et lille afsnit ad gangen, og med en spartel, skrabe det øverste lag af møblerne, fjerne alle gamle maling eller finér. Hvis træet er for porøst og delikat for en kemisk stripping agent, skal du bruge en elektrisk træ sander. Tage en pensel eller en ren klud og fjerne enhver træstøv.

•Kontrollér overfladen af tabellen for rifter eller hårgrænsen revner. Påfør fugemasse eller træ lim til rifter eller hårfine revner, og lad det tørre. Sand med 220 sandkorn sandpapir til at udjævne overfladen. Sørg for at sand træ fint i første omgang, og anvende mere pres, når det er nødvendigt.

•Finish træ med en gylden eg farve finish. Bruge en golden oak farve pletten, hvis der er ingen finish i denne farve. Hvis pletten ikke kommer ud i en blond farve, farve mix gul, hvid og sortjord bejdse sammen. Blandes med en klar lak i en plastik maling sprayflaske, på overfladen af møbler til at nå den blonde finish. Vente på det tørre, og derefter pels i klar lak. Bruge to lag klar lak.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com