DIY møbler Reupholstery

January 3

DIY møbler Reupholstery

Bare fordi du fandt at vinge stol af en dumpster betyder ikke, at det er skidt. Med blot et par slæbebåde på polstring hæfteklammer holder stoffet på stolens stel, vil det være klar til at blive inddrevet i mere end én måde. Så længe brik har gode ben (det er solid, med ingen slingrende eller vuggende), nogle nye tøj-- og eventuelt ny stopning--bør gøre det ser nye igen.

Instruktioner

•Tag billeder af møbler stykke fra alle vinkler, herunder undersiden og hynder, hvis værket har dem. Dette trin er valgfrit, men det er meget nyttigt for nyere byggeri.

•Tag stof fra stykke med tænger og flad-head skruetrækker, startende fra undersiden hvor hæfteklammer kan være udsat. Pull off alle rørsystemer og sæt den til side. Skåret i stoffet med søm ripper, hvis der ikke er nogen oplagt sted at starte, men bo så tæt på sømme som muligt, fordi du vil bruge disse stykker som mønstre senere. Sønderflænge nogen sømme, når du har trukket nogen stof ud, ved hjælp af din søm ripper.

•Pry off sæde af stolen, hvis du reupholstering en spisestue stol. Lirke off alle hæfteklammer. Tage flere billeder som du går, hvis du bruger et kamera. Der er afsat alle stof stykker i den rækkefølge, du tog dem ud. Skriv ned hvor hvert stykke kom fra.

•Tag gamle eller bejdset udstopning og erstatte enhver du tager væk med bomuld pladevat. Hæft ned pladevat i kun et par områder tæt på kanterne; stoffet du senere dække det med vil holde ned fyldet.

•Spread stof stykker i den rækkefølge, du tog dem ud, fra venstre mod højre. Én efter én, startende fra venstre, tage hvert stykke stof og lægge det på bagsiden af din nye stof. Spore rundt stykke og derefter skåret ud. Afsat nye stykker i samme rækkefølge som de gamle stykker.

•Sno en lang stribe af den nye struktur omkring de gamle rør og lim ned for at lave nye rør. Cut off eventuelle overskydende stof.

•Reattach stof til stol i den rækkefølge stykkerne oprindeligt kom fra ved hjælp af din hæftemaskine og hæfteklammer, samt som lim, hvor det er nødvendigt; konsultere din notater og fotografier til dette formål. Strækstoffer stramt som du hæfte det, men ikke så tæt at det stammer på hæfteklammer. Hæfteklamme i skjulte eller dækket steder hvor det er muligt. Fastsætte rør hvor rørsystem havde tidligere, hæftning nedenunder rørsystem til at skjule hæfteklammer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com