DIY moderne bog hylde

February 3

Bogelskere ender ofte med stakke af bøger stablet under tabeller og mod vægge eller gemt i kasser. Den bedste måde at organisere rod er at tilføje bogreoler. Dog behøver reoler ikke at være den traditionelle almindelige træ cubbyhole type. Med enkle og billige materialer, kan du oprette usædvanlige udseende, der passer ind i en mere moderne stil.

Farverige Kids' hylder

Oprette hylder, der gør læsningen endnu sjovere for børn. Brug et puslespil til at skære tømmer stykker i de længder du skal oprette forskellige størrelser af kvadratiske og rektangulære bokse bestående af to side og to nederste stykker hver uden fronter eller ryggen. For at gøre felterne udskiftelige og kan stables, måle først så at tre mindre kasser vil være den samme samlede længde på tværs som to større kasser. Tage en skruestik eller klemmer til at holde stykker af hver boks sammen og derefter bruge trælim til at overholde hjørnerne. Når tør, styrke hjørnerne ved boring i træ skruer. Næste, slibe kanterne og bruge en høj-kvalitets spraymaling til at dekorere hver boks med en anden lyse farve. Stable kasser oven på hinanden og fylde med bøger.

Usynlig bogreoler

Opret din egen usynlig bogreol med to store L-beslag for hver hylde, som du vedhæfter til væggen. Måle hvor langt fra hinanden beslaget bør gå ved hjælp af en stor indbundet bog, der vil tjene som den nederste hylde. Næste, Sørg for hvert par af L beslag er plan med den anden og forankre dem sikkert til væggen. Lægge den hardcover bog mellem parenteserne og stak andre mindre bøger på toppen.

Ladder Reoler

Stå en trappestige lodret mod en væg og brug af stigen skridt som hylder, eller åbne det og placere planker på trin cross-wise som bogreoler. Hvis du har to stiger, åbne dem begge og stå dem side-by-side, så balance planker mellem dem til at skabe en større lagerenhed.

Regn tagrende bogreoler

En anden genanvendt bogreol, der skaber et unikt look bruger vinyl rendestenen rækværket. Måle de vægge, hvor du vil reoler til at hænge. Køb dine tagrender, som sælges typisk i 10-fods længder på isenkræmmere, men kan skæres kortere, hvis du spørger. Hammer rendestenen beslagene til væggen, to for hver hylde, ved hjælp af en plan for at sikre de er lige, derefter indsætte rendestenen endestykker for hver hylde. Afslutningsvis laste op med bøger.

Skuffe bogreoler

Fjerne skufferne og enhver skuffe hardware fra en kommode. Sand, prime og male hver skuffe med din ønskede farve eller farver. Næste, vælge nogle dekorative tapet eller scrapbook papir til at matche din indretning og skære det til at passe inde bag på hver skuffe. Afslut ved at tage en spray lim og lim papiret til skuffen. Du kan stable disse på gulvet eller skrue hver skuffe separat til væg i ethvert arrangement du ønsker, og derefter tilføje dine bøger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com