DIY mødet puder

July 21

Gulv puder, fyldt med bløde strimlet skum, gemme væk når du ikke har brug for dem og tjene som komfortabel ekstra siddepladser, når du gør. Hvis du kan sy en lige linje, kan du gøre op et par af disse puder i en weekend, så du vil have dem til dit næste komme sammen. De fungerer godt for børn som komfortable TV-watching sæder, også.

Instruktioner

•Klippe stof i to 26 af 26 tommer stykker. Tryk på hvert stykke. Lag stykker højre siderne sammen og pin omkring kanterne.

•SEW rundt om kanterne med en 1 tommer søm, forlader en 6 tommer åbning til drejning. Tryk på sømmene åbne hele vejen rundt. Fold et hjørne i en trekant og tryk. Måle fra punkt i trekanten ned 6 inches og trække en linje på tværs af hjørnet. Sy på tværs af denne linje. Gentag på alle fire hjørner. Trim hjørner til 1/2 tommer fra sømmen. Klip sider af hjørnet sømme og tryk dem åbne.

•Drej pude dække højre side ud gennem åbningen i sidesømmen. Fyld puden gennem den samme hul med strimlet skum. Strimlet skum er lette vægt og holder sin form efter puden er sat. Det kan findes i de fleste håndværk butikker.

•Tuck kanter af åbningen i og pin lukket. Sy på tværs af åbning at lukke sømmen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com