DIY muligheder for trapper gelændere

September 13

DIY muligheder for trapper gelændere

Der er en bred vifte af DIY muligheder for trappe håndlister. Disse gelænder er en nødvendighed, fordi de giver et middel for børn og voksne for konstant selv når du går op og ned ad trapper. Selvom de fleste Håndliste projekter er små virksomheder i forhold til mange gør det selv-bestræbelser, og tager ikke meget tid, er de en fantastisk måde at accent en indvendig eller udvendig trappe.

Bygningsreglementer

Du bliver nødt til at tjekke lokale bygningsreglementer og inddeling begrænsninger, før du begynder dit projekt. Mange områder har højde krav til gelændere. Der er også bredde restriktioner på mellemrummet mellem to balustre (spindler) og mellem bunden gelændere og trapper. Denne kode er designet til at beskytte børn mod at få deres organer, der er fanget mellem to komponenter. Mange jurisdiktioner kan kræve planerne for at få en bygning konstruktion tillader.

Håndliste komponenter

Måle den samlede stigning, køre og længde af trappen. Der er mange online kilder som tømrer Pro Framer, der vil vise du nødt til at beregne disse målinger. Når du har dimensionerne for dine trapper gelændere, købe de materialer, du bliver nødt til at fuldføre projektet enten separat eller gå videre og købe en Håndliste kit. De komponenter, du har brug for er øverste rails, bund skinner og balustre eller spindler. Trapper gelændere kan foretages fra en række materialer, herunder træ, vinyl, jern og metal. Træ er det mest populære materiale til både indvendig og udvendig gelænder.

Forskellige træsorter til indvendig trappe håndlister omfatter fyrretræ, eg, kirsebær og mahogni. Brug cedertræ eller trykimprægneret tømmer på ydersiden. Nogle mennesker blande forskellige materialer til at skabe one-of-a-kind design. Metal Håndliste komponenter er tilgængelige i rustfrit stål og poleret messing.

Installation Tips

Trapper gelænder er normalt installeret i en højde på 34-38 tommer. Måle afstanden fra overfladen af landing, eller fra den forreste kant af den endelige slidbane til toppen af gelænderet. De to mest almindelige muligheder for at installere trappe håndlister sikrer håndlister på væggen eller på indlæg.

Væg installationer kræver metal beslag til at blive fastgjort til væggen. Beslag skruer skal trænge wall materialet og indtaste studs. De fleste regler kræver parenteser skal installeres mindst hver 48 inches. Bruge murværk skruer, når du vedhæfter beslag til murede vægge. Subtrahere længden af beslaget og tykkelsen af gelænderet når computing finish højden af gelænderet.

En anden teknik er at installere håndlister til newel indlæg. Installer indlæg på den øverste landing og i bunden af trappen.

Metal gelændere er ofte installeret ved hjælp af de metoder, der er skitseret ovenfor, og også ved at montere metal flanger på slidbaner, landinger eller gulve. Disse beslag kan også fastgøres til beton eller på andre faste overflader.

Bore pilot huller til skruer, når du bruger træ. De pilot huller vil høj grad mindske risikoen for opsplitning boards, især når du indsætter fasteners nær kanten af planker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com