DIY mursten fod ramme

December 11

DIY mursten fod ramme

Sidefødder er underjordiske dele af fundamenter og visse vægge der fungerer som en stødpude for vægten af struktur ovenfor, breder sig ud i vægt, så væggen ikke skære gennem jorden som en kniv i smørret. En sidefod er altid større end væggen over, med de nøjagtige dimensioner varierer afhængigt af den struktur, du er ved at opbygge. Med en mursten sidefod fremstillet af støbt beton, kan du bygge en form af træ først at holde betonen på plads mens det hærder.

Instruktioner

•Indstil størrelsen af din sidefod. Som en generel regel, sidefødder er to gange bredden på væggen og lige i dybde til dens bredde. For eksempel, ville en gruppefod for en 6-tommer-tykke væg være 12 inches bred og 6 inches dyb, ikke tegner sig for lag af knust grus og sand, der normalt er sat under sidefoden. Normalt består af 4 til 6 inches af grus og 2 til 4 inches af sand;

•Dig ned med en skovl, indtil du har en trench er så bred og så dyb, som du har brug for sidefod for din mur skal være. Måle det med et målebånd til at bestemme længde, bredde og højde af sidefod. Overføre disse målinger til træ materiale, som varierer i størrelse afhængigt af din sidefod. Brug af 2 x 12 tommer bestyrelser er fælles, som er 2 x 6 tommer bestyrelser eller 2 x 8 tommer bestyrelser. Skær stykkerne til den passende længde og bredde med en rundsav.

•Sæt form boards til hinanden med boret og skruer og lavere rammen ind i renden. Alternativt kan du sætte brikkerne i renden først og derefter skrue dem sammen. Holde skruerne langs den øverste del af træ former synlig, så du kan nemt fjerne dem for demontering efter du hælde formen.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når arbejdet med elværktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com