DIY netværk kælder loft ideer

October 11

DIY netværk kælder loft ideer

Efterbehandling en kælder loft til en families behov kan være en gør det selv projekt med de rigtige materialer. Uden et loft, kan en kælder se ufærdige, uanset de øvrige indretning i rummet. Færdige vægge, gulve og møbler er sløvet af den gabende område overhead. Professionel installation af en loft kan være ude af budgettet, og gør det selv kan skære omkostningerne betydeligt.

Drop loft

En dråbe loft kan være den bedste mulighed for kældre med overhead rørinstallationer og ventilationskanaler. En dråbe, eller falsk loft, hænger fra de overliggende strøer og sælges typisk i installation systemer indeholdende en metalramme, der er bundet med ledning til de overliggende strøer. En serie af paneler glide ind i rammen til at gøre et loft og overdøve den grimme rør og strøer overhead. Fliser kan typisk være malet efter den kendsgerning at matche de omgivende indretning eller venstre hvid til et mere traditionelt look.

Paneler

Lofter uden faste rør eller rør flush mellem overhead gulv bjælker er paneler til vægge en mulighed. Forholdsvis billig, paneler er tilgængelige i en vifte af farver, prints og designs til at matche næsten enhver indretning. Søm eller bruge en korte pistol til at knytte stykker direkte til furer eller overhead gulv bjælker. Hvis loftet har rør eller kanal arbejde, giver adgang til disse områder vil være nødvendigt. Hvis du dækker dem med paneler, forberede sig på at fjerne stykkerne hvis vedligeholdelsesarbejdet er nødvendig.

Krydsfiner

Plader af krydsfiner kan anvendes på en robust kælder loft. Søm de almindeligt ark af træ til overhead gulv bjælker og finish til det ønskede udseende. Du kan bruge en simpel klarlak til et naturligt træ look eller pletter som du ville gøre møbler. Maling til at matche resten af området sammenkæde loftet til resten af rummet. Krydsfineren kan også være base for loftplader. Lim fliser direkte til skoven, eller Hæft dem på.

Industrielle

For dem, der arbejder med et stramt budget, kan en industriel look til loftet være løsningen. I stedet for at dække rør og kanalsystem med materialer til at skjule dem, accentuerer en industriel loft disse elementer. Processen begynder med grunding alle metal og træ med passende primere, og loftet er derefter spray malet alle én farve. For en høj industriel look, bruge en sølv eller kobber farve. For at tone det ned, skal du vælge hvide eller endda sort. Flere lyse farver giver en finurlig udseende til det rum, der fungerer godt for leg eller spil værelse kældre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com