DIY nød et kabinet

December 20

DIY nød et kabinet

Sommerhus-inspirerede, shabby chic indretning er tiltrækkende for mange mennesker. For at opnå dette look, kan boligejere betrække sofaer og stole i vintage mønstre som klassiske Plaider og kål rose florals, vælge stykker med en mindre målestok og mere delikat udseende og fyld hylderne med typerne af sarte nips, at minde dem om Grandma's house. Hvis du udfylder et shabby-chic-tema værelse med nye møbler, kan du kæmpe for at finde et kabinet med det traditionelt look. Nød en ny fryser dig selv så det passer ind i.

Instruktioner

•Look over kabinet for enhver ru eller ujævne områder. Opstille jeres hænder over kabinet at kontrollere afskalning eller opsplitning. Sand kabinet med medium-grus sandpapir for at fjerne eventuelle problemområder.

•Fjern alle hardware fra kabinettet og sæt den til side. Let sand hele kabinettet med fine sandkorn sandpapir til at give skabet en smule af tekstur. Gnid en tack klud over det hele stykke at afhente noget savsmuld på overfladen.

•Paint hele kabinettet med latex maling. Dette er grundfarven. Denne farve viser mindst, så tænk på det som en markeringsfarve.

• Lad det første lag maling helt tørt. Male skabet igen ved hjælp af den top-coat farve, der skal være lettere end grundfarven. Vent 24 timer for malingen til at tørre grundigt.

•Vælg områder på den kabinet, der naturligt ville modtage mest slid over tid, såsom kanter og dør foran. Omhyggeligt sand disse områder med medium-sandkorn sandpapir. Målet er at afsløre grundfarven i disse områder og vejret overfladen en smule, men ikke at udsætte træ under eller skader i kabinettet.

• Giv kabinet et elsket udseende ved hjælp af en gummi hammer. Ramte kabinet i tilfældig områder med hammer til at markere malingen og bule træet en smule. Når du er tilfreds med udseendet, forsegle kabinet med to lag klar polyurethan og geninstallere enhver hardware.

Tips & advarsler

  • Arbejde i et godt ventileret område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com