DIY offerfund indehaveren

February 29

DIY offerfund indehaveren

Oprette din egen votive lyseholdere til indendørs eller ud er en fantastisk måde at være kreativ og spare penge på samme tid. Du kan skræddersy votives at koordinere med farverne og design af dit hjem, giver vidunderlige belysning accenter i hele. En af de bedste dele af at skabe din egen signatur offerfund, er det tillader dig at vise dine kunstneriske evner, samtidig med at skabe noget dine venner og familie kan nyde.

Instruktioner

•Shop antik, vintage og sparsommelighed butikker at købe små glas, vaser, krukker, dåser og kasser, der er stor nok til at holde offerfund stearinlys. Søg og Køb interessante stykker, der ikke er nødvendigvis meningen, at være hjem dekoration, såsom te kopper, små gryder og små skåle.

•Purchase type af dekorationer du ønsker at anvende offerfund indehaveren fra en specialitet håndværk lagre eller gemme der sælger håndværk supplies. Køb interessante ting som pailletter, maling, skabeloner, perler og knapper, der koordinerer med stil og farver i dit hus. Købe en hot limpistol og ekstra lim sticks kan bruges til at fastgøre dekorationer til votives.

•Wash den påtænkte votives med en blid sæbe (så som at ikke fjern maling) og tør dem.

•Lay ud af dekorationerne på bordet. Tilslut limpistol og gør det muligt at opvarme limen. Limen varme, hvis du ønsker, male designs på votives ved hjælp af en meget lille og præcis børste eller bruge en stencil til at guide din slagtilfælde. Lad malingen tørre.

•Applicer hot lim til glas og metal stykker, som du gør til fantasifulde votives. Tillad lim til at køle lidt så det ikke smelter dekorationer, derefter anvende dekorationer på en kreativ måde. Koordinere votives ved hjælp af lignende mønstre af dekorationer, eller gør hver enkelt helt unikt for at bringe en iøjnefaldende tilbehør til alle rum i dit hjem.

•Tab en votive lys i hver offerfund indehaveren når limen er afkølet, malingen har tørret og dekorationer er sikkert fastgjort til den offerfund.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com