DIY opbevaring skur Design

May 19

DIY opbevaring skur Design

En opbevaring skur kan være lavet af relativt billige materialer, men det bør altid have et flot design. At skabe en visuelt tiltalende skuret er vigtigt, især hvis den vil være placeret tæt på et hus. Investere tid i udstikker et design med en tag line, der blander godt med baggård landskabspleje. Den halvtag vil afgøre en masse om sin designstil. Husk at et skur skal have et tag skråt mindst 30 grader for at kaste regn og sne. Undgå at bygge et skur med et fladt tag, da det vil være tilbøjelige til at lække.

Instruktioner

•Measure plads til skuret. Planlæg at bygge en lagerbygning mindst 9 af 12 fod, hvis det er muligt. Se gennem bøger og blade til at få ideer til den generelle form af skuret. Beslutte, hvad vil blive gemt i bygningen, såsom en ridning plæneklippere eller haveredskaber. Finde ud af hvilke vægge vil holde hylder, så at vinduer og døre kan være skitseret i design at levne plads til reoler.

•Draw formen af tag første. Beslutte, hvis et barn tag, for eksempel, eller en A-frame tag eller hofte tag vil arbejde. Bruge et tag, der skråner fra front til bag i en enkelt vinkel for den simpleste type tag. Omfatte lukkede markiser i områderne tag etageadskillelsen med tagrender, hvis bygningen vil være så stor som en garage, f.eks. Planlægger at medtage nedløbsrør og splash blokke for at beskytte fundamentet hvis tagrender er inkluderet.

•Sketch den ramme, for vinduer og døre. Tegne tag spær, gulv bjælker og væggen studs på 16-tommer Centre. Planlæg at bruge Pre-Made spær, hvis bygningen vil blive ekstremt lang, 20 fod eller mere. Inkludere et vindue i hver vægplads, hvis det er muligt, og et sæt af dobbeltdøre i front. Medtag ikke et vindue på en væg område hvor reoler vil dække hele væggen, men.

•Plan udvendige materialer, herunder tagmaterialer. Design skur skal dækkes med udvendige hus sidespor købt i store plader. Planlæg at bruge 1/2-tommer krydsfiner til at dække området taget før du installerer tar papir og asfalt helvedesild. Anse et andet valg, ved hjælp af metal plader til tagdækning eller cedar ryster versus asfalt helvedesild.

•Figure ud et passende grundlag. Designe en betonplade omkring 8 inches dyb, f.eks. Planlæg at installere metal gitter arbejde for at tilføje styrke før hælde beton. Brug konkrete placering eller træ støtte stillinger på toppen af konkrete footings, hvis skuret vil have et crawlspace nedenunder. Design et skur med en åben fundament under placering, for eksempel, hvis stillestående vand eller periodisk oversvømmelse under uvejr kan være et problem.

Tips & advarsler

  • Bruge millimeterpapir for at lægge ud inde i skuret. Plan til at gemme de tungeste poster i hylder eller placeringer under fire fødder. Sætte lysere objekter på hylderne højere op på væggene.
  • Sørg for en ridning plæneklipper kan flyttes inde med plads til overs, hvis man vil blive gemt i skuret. Planlæg at bygge en konkret rampe for at drive plæneklipperen inde i skuret let.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com