DIY opbygge et Handicap brusebad

December 1

Handicap bruser er bygget til specifikationer stavet af amerikanere med handicap Act (ADA). Det er bygget endnu med resten af badeværelset gulvet tillader en person for at indtaste og afslutte brusebad uden at skulle løfte et ben. Dette brusebad type giver også mulighed for en kørestol at blive rullet direkte ind og ud af bruseren. Med omhyggelig overvejelse og VVS/konstruktion ekspertise, kan dette være en gør det selv (DIY) projekt. Dog være sikker på at forskning lokale koder før du starter.

Dimensioner

De mindste dimensioner for overførsel bruser er 36-tommer x 36-tommer. En hårtørrer skal have dimensioner 60-tommer af 30-tommer, som er den samme størrelse med en standard størrelse balje. For at kunne manøvrere en kørestol, skal området på 54-inches af 54-inches. Men hvis du har nok plads, en 60 tommers af 60-tommer brusebad område ville gøre manøvrering selv lettere. Hvis du vil installere en præfabrikerede brusekar, kan du tage i betragtning når der træffes beslutning om brusebad dimensioner.

Gulvet

Før du begynder at framing bruseren, kontrollere undergulvet og indramning strøer under gulvet. Reparere eller fjerne beskadigede eller strukturelt usunde gulvet komponenter, før du starter. Gøre undergulvet om 1-1/2 til 2 - inches lavere end undergulv for resten af badeværelset. Bruge gulvet bjælker med en mindre bredde i dette afsnit. Bruge metal tværbjælke bøjler. Hvis du arbejder på en betonplade, bryde ud af beton og udgrave til den passende dybde. Dette vil give dig den base, du har brug for til slut gulvet på et passende niveau med keramiske gulv fliser.

Vægge

Normalt, bruges 2-tommer af 4-tommer tømmer til at indramme handicap Brusevægge. Du kan også bruge 2-tomme ved 6-tommer bestyrelser, hvis du vil installere mere end 3-1/2 af glasfiber isolering eller rumme rør. Også, installere træ blokke mellem studs at yde forstærkning til Gribehåndtag, brusebad eller enhver anden form for tilbehør. Placer blokerende 8-inches høj fra gulvet til brusebad base. Er færdig med væggene med cement board, men installere bunden bestyrelser, når du sætte dit brusebad base på plads.

Brusekar

Der er to måder at nærme sig brusekar: du kan købe et brusebad pan, der er ADA overholdelse eller du kan opbygge din egen pan.

Færdigstøbte panden er den nemmeste rute. Afløbet og splash væg er allerede indbygget i heldragter enheden; bare følg specifikationerne for installation af produktet. Hvis du beslutter at bygge bruser base, skal du installere en vandtæt membran på undergulvet. Installere membranen på en 1-1/2 til 2 - tommer tyk mørtel seng skråt mod afløbet. Kontrollere koderne, men en 1/8-inch skråning per fod er normalt tilstrækkelig. Køre membranen omkring 8 inches op ad siderne af bruseren væggen under cement board og bruge galvaniserede søm til at sikre membran til studs.

Yderligere overvejelser

Installere en anti-skolde bruser ventil, der kan betjenes let. Sørg for at det har en håndholdt brusehoved sammen med de største hoved. Flise væggene først og derefter ordet. Følg retningslinjerne ADA til montering af grab barer eller en bruser plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com