DIY: Opbygning af en træ ovn skorsten

August 1

DIY: Opbygning af en træ ovn skorsten

Opbygning af en skorsten til en brændeovn er det vigtigste aspekt af installere en træ-brændende pejs. En brændeovn skorsten projekt vil består af trin til at bygge eller eftermontere en murværk pejs eller installation af et UL-godkendt galvaniseret skorsten. Du kan ikke bruge stovepipe som en sikkerhedsventil for brændeovne gennem taget. Du skal bruge enten en murværk eller præfabrikerede skorsten sikkert fungere en brændeovn.

Overvejelser

Skorstene er ikke kun en måde til at udlufte røg, dampe og gasser sikkert væk fra bygningen, de er også afgørende for at give det udkast, som er nødvendige til korrekt forbrænding i brændeovnen. Skorstene til brændeovne skal være godt designet og konstrueret på en sådan måde at maksimere komfurs effektivitet. Skorstene skal også forhindre brande. Hvis du planlægger at installere en brændeovn, er chancer du vil nødt til at installere en skorsten, også.

Kommunale bygningsreglementer og producentens anvisninger for den brændeovn skal forstås grundigt og korrekt anvendelse.

Murværk skorsten

En konventionel murværk skorsten er konstrueret af en mursten shell foret med 5/8-inch-thick lerklinker. Disse fliser — som er anvendelig i størrelser 8 af 8 inches, 8 af 13 og 13 af 13 — er forglasset-fyret og er specielt designet til at være meget modstandsdygtige over for pludselige ændringer i temperatur. Foring flise formularer er beregnet til indeholdende røg, gløder og giftige gasser i skorstenen. Fliserne også tjene til at holde varmen og brand væk fra indramning medlemmer.

Generelt, murværk skorstene med en kortere end 30 fødder skal have en mindste tykkelse på 4 inches højde. Sten skorstene skal have en tykkelse på mindst 12 inches. Medmindre du er en dygtig murer, er konstruere en murværk pejs nok ikke en farbar vej for gør det selv-bygning af et træ-brændeovnen skorsten projekt.

I nogle ældre huse, kan det være nødvendigt at reline eksisterende skorstenen for at gøre det sikkert for udluftning en brændeovn. Skorstenen kan monteres med rustfrit stål rør, der er tilgængelige i stive og fleksible form. Installationen medfører nedsættelse eller trække rør gennem skorstenen struktur. Rustfrit stål rør kits kan være købt fra lokale pejs og VVS leverandører eller online.

Præfabrikerede

Murværk skorstene er dyre muligheder for nye eller eksisterende boliger. Præfabrikerede skorstene, som er fremstillet af rustfrit stål og andre metaller, er omkostningseffektive alternativer til murværk skorstene.

Skorstene til brændeovne skal have en Underwriter laboratorium (UL) etiket. Disse skorstene er normalt omtales som "Klasse A" skorstene. Klasse A skorsten rør er lavet af dobbelt-væg eller isolerede rør, som er et rør indeholdt inde i en anden. Triple-væg skorsten pipe er også tilgængelige.

Der er grundlæggende to installationsmetoder for klasse A skorstene. Den første teknik indebærer kører røret fra brændeovn til en støtte boks i loftet. Dele af isolerede rør er forbundet til den ønskede højde. Røret strækker sig gennem tag beklædningen og er knyttet til en opsigelse cap.

En anden populær installationsteknik indebærer skære et hul i en tilstødende væg. Tilslut røret til væg Fingerbøl krave og køre rør uden for og op langs den udvendige væg til den passende højde. Normalt er en indhegning bygget op omkring røret. Finish i jagten med materiale, der stemmer overens med eksisterende sidespor eller murværk udvendige.

Bygningsreglementer kræver alle skorstene til at forlænge et minimum af tre fødder over taget. Denne afstand måles fra det punkt, hvor røret kommer gennem tag beklædningen. Derudover skal skorstenen være mindst to fod højere end nogen del af strukturen inden for 10 fødder af skorstenen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com