DIY opskæring for kulturperler marmor forfængelighed toppe

January 7

DIY opskæring for kulturperler marmor forfængelighed toppe

Mens den bedste mulighed er at tage din kulturperler marmor plader ned til en lokal butik, der har specialiseret sig i skæring kulturperler marmor, kan du gøre det selv med de rigtige værktøjer og viden. Der er et par ting at huske i løbet af processen, såsom sikkerhed, og du bør ikke forsøge det uden mindst en praktisk kendskab til elværktøj og byggeprojekter.

Instruktioner

•Measure området for din forfængelighed og markere stykket af kulturperler marmor i overensstemmelse hermed med markøren. Bruge lineal, hvis du har brug at markere længere afsnit om materialet. Dække mærket med et lag af malertape, som dette hjælper mod skår under opskæringen. Gentegne linjen, hvis du ikke kan se det, som de fleste markører Vis gennem et lag af malertape.

•Tag på alle dine sikkerhed gear til at forberede dig til opskæring. Åbne vinduer eller døre til ydre, hvis du er forpligtet til at skære indendørs, såsom i en garage, men hvis du kan skære udendørs er det bedste. Placere din brik af kulturperler marmor oven på nogle affaldstræ, så du kan arbejde komfortabelt over det med en skæremaskine og ikke skader noget nedenunder det.

•Klippe kulturperler marmor til at passe med en rundsav eller en vinkelsliber. Bruge en diamant spids kniv for de bedste resultater. Synke blade gennem materiale langs linjen samtidig trække på aftrækkeren og langsomt flytte klingen langs de cut mærker. Kun gå så hurtigt som maskinen er i stand til at skære, som tvinger det vil resultere i bladet bogging ned.

Tips & advarsler

  • Altid bære sikkerhed gear, når du bruger el-værktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com