DIY: Opskæring kvarts bordplader

April 23

Quartz minder meget om granit, der består af mineraler og tilsætningsstoffer og komprimeret i et solidt materiale. Både quartz og granit er nogle af de sværeste stoffer på jorden og populære til køkken og badeværelse bordplader. På grund af den styrke, men sprødhed af kvarts, det kan ikke skæres med enhver almindelig sav eller en flise så. Ligesom granit, skal du bruge en våd så med en klinge skitseret med en af de eneste kendte materialer hårdere end disse hæmmer--diamanter.

Instruktioner

•Measure ud de nedskæringer, skal du gøre med et målebånd. Bruge en farve af kridt, der vil være synlig mod kvarts at markere de planlagte nedskæringer. Spray over kridt let med hårspray til at sætte sig; Du kan nemt tørre det væk senere med en fugtig klud.

•Tag på et par af sikkerhedsbriller og tungt arbejdshandsker. Dække din mund og næse med et papir maske eller åndedrætsværn, da partikler kan blive smidt og du ikke ønsker at ånder dem. Fyld reservoir af diamant bladet våd så med almindeligt vand.

•Anbring kvarts på platformen af saven og justere det, så vingen er linet op med den første kridtstreg. Rør ikke klinge af saven med kvarts endnu. Tænd lav saven og tillade blade til at køre gennem vandet, flere gange så det er fugtigt; Drej saven til medium.

•Sæt din hånd på toppen af den langt uden for kvarts, godt fra bladet af saven. Brug denne side til at guide kvarts mod savklinge; skubbe kvarts fast mod bladet, indtil snittet er færdig. Gøre resten af de nedskæringer, som du har brug for.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com