DIY ottekantet tromme tabel

May 6

Giv dig selv mere lagerplads og giver ethvert rum et dekorativt udseende med en hjemmelavet ottekantet tromme tabel. Ottekantet paneler på toppen og bunden danner formen af stykket, mens sidepanelerne oprette højden. Små hængsler forvandle en af sidepanelerne til en dør, der lader dig bruge den indvendige side af tabellen til opbevaring. En DIY ottekantet tromme tabel virker pænt som natbord eller ende tabel.

Instruktioner

•Indstil en 2-foot-by-2-foot-by-2-inch bord ovenpå et andet bord af samme størrelse. Skitse octagon figur på øverste bord ved hjælp af et målebånd som din guide. En ottekant har otte sider; Når du tegner design, Sørg for, at hvert punkt på octagon er en lige stor afstand fra hinanden.

•Klippe figuren octagon fra brættet ved hjælp af en rundsav. Brug kniven til at gå gennem begge stykker af træ på samme tid. Let slibe kanterne af træ, at fjerne enhver splinter eller ujævne steder og efterlader en jævn kant.

•Measure 24 inches ned en bestyrelse, der er 4 fod 2 inches af 2 inches. Skære bord på tværs af denne linje og Gentag med de resterende brædder. Disse bestyrelser tjene som sidepaneler af tabellen tromme. Slibe kanterne af hvert bord.

•Drill en serie 1-inch huller omkring en af figurerne octagon. Placer huller hver to inches langs stykke. Gentag med den anden octagon brik. Bore to huller 1-tommer dybt ind på enderne af hver Sidepanel. Forlade en af siderne af octagon og ene Sidepanel fri for huller.

•Sæt en klat af træ lim i hvert hul på octagon stykker. Angive en træ dyvel oven på limen og trykke på plads med en hammer. Gentag dette trin med hvert hul, placere lim og en dowel i hvert hul på octagon stykker.

•Applicer en frakke af træ pletten til hvert stykke træ. Male plet på træ med en skum pensel. Vente 30 til 60 sekunder, og tør off enhver resterende pletten med en gammel klud, som absorberer eventuelle pletten skoven ikke absorbere.

•Drej en af siden paneler på hovedet ned og coat indersiden af huller med trælim. Omhyggeligt placere panelet på toppen af det ottekantede stykke, foring op dyvler med huller. Tryk på toppen af træet med en hammer, indtil panelet sidder flugter med den ottekantede stykke. Gentag dette trin med hvert panel, arbejde din vej rundt om bordet, indtil du kun har nondrilled stykke tilbage.

•Tryk på en lille mængde lim sidepanelerne top huller. Centrere den resterende ottekantede brik på toppen og linje op dyvler med huller. Omhyggeligt vrikke stykke på dyvler, ved hjælp af en hammer hvis nødvendigt. Lad trælim tørre natten.

•Sæt to metal hængsler til kanten af din resterende bestyrelse. Hængslerne skal sidde to inches fra toppen og bunden af brik. Panelet på den tomme spot i tabellen tromme og skrue hængsel til tabellen med 2-tommer træ skruer.

Tips & advarsler

  • Dyvler er stærk nok til at bære vægten af tabellen. Hvis du ønsker mere stabilitet, brug 2-tommer træ skruer på bunden og i toppen af tabellen.
  • En 24-tommer bordet er velegnet som en ende tabel eller natbord. Hvis du ønsker en højere tabel, øge længden af sidepanelerne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com