DIY ovn Damprensning

August 17

DIY ovn Damprensning

Alle vil gerne have en dejlig skinnende ovn, der er klar til bagning med et øjebliks varsel. Virkeligheden er imidlertid, at de fleste af os har ovne, der kunne bruge lidt rengøring. Ovn rengøringsassistenter tendens til at være skrappe kemikalier, der er giftige for vores lungerne og huden og der kan skade overflader rundt i ovnen. Du kan leje en damp renere og rense din ovn samt andre overflader omkring dit hjem eller du kan steam clean din ovn selv ved hjælp af lidt opfindsomhed og knofedt.

Vakuum overflader

Når du åbner din ovndøren og ser på den nederste etage af ovnen, er der nok små bunker af forkullede mad bits, der skal fjernes. En simpel måde at gøre dette er ved hjælp af en slange vedhæftet fil på din vaccuum renere og suger alle de løs grus i din ovn. Dette vil give steam til at trænge ind til fedt og snavs fast på ovnen overflade. Brug ikke en børste vedhæftet fil på slangen som det kunne have fedtet bidder af fødevarer holder sig til den, der skal renses.

Steam ovnen

Tænd ovnen til 350 grader og lad det blive varmt. Når det har nået de fulde 350 grader, skal du slå det fra. Brug en sprayflaske til at sprøjte alle overflader af ovnen. Har en gryde kogende vand klar og placere den på ovnen hylde og lukke døren. Lad det sidde i mindst 30 minutter. I denne periode vil snavs blødgøre og løsne fra overfladen af ovnen.

Udslette ovnen

Sætte på din gummihandsker og krat overfladen af ovnen med ståluld. Dette kan kun ske, hvis riste er fjernet, så sæt dem til side og rense dem i vasken. Lidt fad vaskemiddel kan føjes til din ståluld pad til at hjælpe med at bryde ned resterende fedt. Når alt er blevet løsnet, skal du bruge en stor klud til at tørre ned inde i ovnen, startende fra toppen, arbejder ned siderne og derefter bunden. Skylle din lap ofte. Steam clean din ovn en gang om måneden for de bedste resultater.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com