DIY Pantry Designs

June 9

DIY Pantry Designs

Design af en pantry skal lave mad let tilgængelige for dig og din familie. Du kan gøre på indersiden så elegant som dit hus indretning med træ reoler og fancy parentes eller du kan bruge grundlæggende skab reoler. Walk-in pantries tilbyder flere designfrihed, men du kan indarbejde kreative designkoncepter for at udnytte et lille skab spisekammer.

Reoler

Bestemme stilen af hylder, ønskede inde i pantry. Træhylder er æstetisk tiltalende og tilføje et element af stil, men plast, justerbare hylder er lettere at rengøre og du kan ændre deres højde til at rumme forskellige fødevarer emballagestørrelser.

Hvis man slår sig på træ hylder, skabe forskellige størrelser afstand mellem hver. En god metode til bestemmelse af højder er at bruge en høj kasse med korn for at forstå en passende størrelse for en tall åbning og te bokse til at måle tilstrækkelig lille hylde rum. Dette koncept er især vigtigt for en pantry, du ikke kan gå ind i, fordi du vil bruge hver en bid af diskplads.

En anden metode til at opnå dette er at bruge dybe hylder, så du kan opbevare mad langs hele dybden og hylder langs døren. Brug moderat dyb hylder i walk-in pantries, har masser af opbevaringsplads og vise din fødeemner. Placere mad på kanten af din hylder hjælper dig med at finde elementer, der er hurtigere end sortering gennem en enkelt hylde fuld af varer.

Skuffer og skabe

Skuffer og frysere er fremragende i walk-in pantries. Læg dem i øjenhøjde eller langs den nederste væg. Fordelen ved lukkede hylder i skabene er, at du kan opbevare mad eller køkkentøj uden dem samle støv eller snavs. Denne metode gør det muligt at trække gryder og pander fra overdækket hylder og brug dem straks i stedet for at vaske eller tørre dem for at forhindre støv fra forurener din mad.

Gyvel og moppe kroge

Installere kroge til rengøringsmateriel koste og mops i hjørnet af pantry. At sikre dem på væggen i stedet for at lade dem hvile i revne i hjørnet forhindrer dem fra at falde og distribuere snavs partikler i luften omkring din mad. Hvis du gerne gemme rengøring spande i nærheden af moppe eller kost, overveje at placere et kabinet ved siden af rengøringsredskaber specielt for de mindre rengøringsmateriel såsom spanden, klude, og rengøring løsninger for at holde dem væk fra fødevarer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com